Монографії, навчальні посібники (КТХ) Главная страница коллекции Просмотр статистики

Просмотр
Подпишитесь на эту коллекцию, чтобы ежедневно получать уведомления по электронной почте о новых добавлениях RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 1 по 20 из 23
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2007Пищевые технологии: Технология эмульсионных соусов, кетчупов и горчицы. Учебное пособиеКоршунова, Анна Федоровна; Ильдирова, Светлана Климентовна; Гницевич, Виктория Альбертовна; Стиборовский, Сергей Эдуардович
2009Методи контролю продукції тваринництва та рослинних жирів. Навчальний посібникЧеревко, Олександр Іванович; Крайнюк, Людмила Миколаївна; Касілова, Людмила Олексіївна; Димитрієвич, Любов Радоївна; Бондарчук, Віктор Миколайович ; Крутовий, Жорж Андрійович; Зіборова, Лариса Геннадіївна; Янчева, Марина Олександрівна; Скуріхіна, Людмила Андрониківна
2006Технологія продукції харчових виробництв. Навчальний посібникПерцевой, Федір Всеволодович; Камсуліна, Наталія Валеріївна; Колеснікова, Марина Борисівна; Янчева, Марина Олександрівна; Гурський, Петро Васильович; Тіщенко, Леонід Миколайович
2013Наукові основи технології мінералізованих продуктів харчування. Монографія. У 3-х ч. Ч.3. Технологія збагачувальних білково-мінеральних добавок та продуктів харчування оздоровчого призначення з їх використаннямЧеревко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Головко, Микола Павлович; Головко, Тетяна Миколаївна; Серік, Максим Леонідович; Полупан, Валентин Вадимович; Бакіров, Мюшфик Панах огли
2013Наукові основи технології мінералізованих продуктів харчування. Монографія. У 3-х ч. Ч.2. Технологія борошняних кулінарних виробів, збагачених на біоорганічні сполуки кальціюЧеревко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Головко, Микола Павлович; Серік, Максим Леонідович; Роговий, Іван Станіславович; Головко, Тетяна Миколаївна
2012Методи контролю якості харчової продукції. Навчальний посібникЧеревко, Олександр Іванович; Крайнюк, Людмила Миколаївна; Касілова, Людмила Олексіївна; Димитрієвич, Любов Радоївна; Крутовий, Жорж Андрійович; Юрченко, Світлана Леонідівна; Скуріхіна, Людмила Андрониківна; Янчева, Марина Олександрівна; Коваленко, Валентина Олексіївна; Зіборова, Лариса Геннадіївна
2011Диетическое питание: учебное пособие-справочник в 2 -х т. Т.1. Физиологические основы Фізіологічні основи диетического питанияЧеревко, Александр Иванович; Дуденко, Нина Васильевна; Павлоцкая, Лариса Федоровна; Дмитриевич, Л.П.
2007Раціональне харчування дітей шкільного віку. Навчальний посібникЧеревко, Олександр Іванович; Крайнюк, Людмила Миколаївна; Касілова, Людмила Олексіївна; Крутовий, Жорж Андрійович; Манєлова, Людмила Дем'янівна; Чуйко, Людмила Олексіївна; Дроменко, Олена Борисівна
2006Управління якістю переробних і харчових виробництв. Навчальний посібникБогомолов, Олексій Васильович; Сафонова, Ольга Миколаївна; Шаповаленко, Олег Іванович; Черевко, Олександр Іванович; Богомолова, Віра Павлівна; Фоміна, Ірина Миколаївна
2006Основы рационального питания. Пособие для детских оздоровительных лагерейЧеревко, Александр Иванович; Крайнюк, Людмила Николаевна; Касилова, Людмила Алексеевна; Крутовой, Жорж Андреевич; Манелова, Людмила Демьяновна; Чуйко, Людмила Алексеевна; Дроменко, Елена Борисовна; Дулуб, Лидия Николаевна
2008Методи контролю якості харчової продукції. Навчальний посібник. Ч. 2Черевко, Олександр Іванович; Крайнюк, Людмила Миколаївна; Касілова, Людмила Олексіївна; Манєлова, Людмила Дем'янівна; Скуріхіна, Людмила Андрониківна; Юрченко, Світлана Леонідівна; Зіборова, Лариса Геннадіївна
2005Методи контролю якості харчової продукції. Навчальний посібникЧеревко, Олександр Іванович; Крайнюк, Людмила Миколаївна; Касілова, Людмила Олексіївна; Димитрієвич, Любов Радоївна; Крутовий, Жорж Андрійович; Зіборова, Лариса Геннадіївна
2003Новые фитодобавки и их использование в продуктах питания. МонографіяПавлюк, Раиса Юрьевна; Черевко, Александр Иванович; Украинец, Анатолий Иванович; Погарская, Виктория Вадимовна; Афанасьева, Вита Анатольевна; Прудникова, Татьяна Ивановна; Чуйко, Людмила Алексеевна; Миркушова, Любовь Васильевна
2003Новые биологически активные апидобавки. МонографияПавлюк, Раиса Юрьевна; Черевко, Александр Иванович; Яницкий, Виктор Васильевич; Прохода, Ирина Алексеевна; Черкасова, Антонина Ивановна
2002Переробка сировини тваринного походження. Навчальний посібникЧеревко, Олександр Іванович; Сафонова, Ольга Миколаївна; Богомолов, Олексій Васильович
2017Технології соусів солодких із використанням крохмалів фізичної модифікації. МонографіяАндрєєва, Світлана Сергіївна; Колеснікова, Марина Борисівна; Пивоваров, Павло Петрович; Гринченко, Ольга Олексіївна
2017Технологія кулінарної продукції з використанням олії соняшникової високоолеїнового типу. МонографіяДіхтярь, Альона Миколаївна; Федак, Наталія Василівна; Гринченко, Ольга Олексіївна; Пивоваров, Євген Павлович
2011Актуальні проблеми контролю якості кулінарної продукції. МонографіяКасілова, Людмила Олексіївна; Коваленко, Валентина Олексіївна; Крайнюк, Людмила Миколаївна; Крутовий, Жорж Андрійович; Михайлов, Валерій Михайлович; Самойленко, Сергій Олексійович; Черевко, Олександр Іванович
2016Жири у виробництві харчової продукції. МонографіяШильман, Лев Залманович; Сімакова, Інна Володимирівна; Камсуліна, Наталія Валеріївна; Федак, Наталія Василівна; Обозна, Маргарита Василівна; Бідюк, Дмитро Олегович; Перцевой, Микола Федорович; Усатюк, Світлана Іванівна; Гарнцарек, Барбара Чеславівна; Гарнцарек, Збігнев Елігюсович; Бірка, Адріана; Перцевой, Федір Всеволодович
2015Технологія олії соняшникової капсульованої та її використання у складі салатів. МонографіяКоротаєва, Євгенія Олександрівна; Неклеса, Ольга Павлівна; Нагорний, Олександр Юрійович; Гринченко, Наталя Геннадіївна
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 1 по 20 из 23