Монографії, навчальні посібники (КТХ) Главная страница коллекции Просмотр статистики

Просмотр
Подпишитесь на эту коллекцию, чтобы ежедневно получать уведомления по электронной почте о новых добавлениях RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 1 по 5 из 5
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2016Жири у виробництві харчової продукції. МонографіяШильман, Лев Залманович; Сімакова, Інна Володимирівна; Камсуліна, Наталія Валеріївна; Федак, Наталія Василівна; Обозна, Маргарита Василівна; Бідюк, Дмитро Олегович; Перцевой, Микола Федорович; Усатюк, Світлана Іванівна; Гарнцарек, Барбара Чеславівна; Гарнцарек, Збігнев Елігюсович; Бірка, Адріана; Перцевой, Федір Всеволодович
2015Технологія олії соняшникової капсульованої та її використання у складі салатів. МонографіяКоротаєва, Євгенія Олександрівна; Неклеса, Ольга Павлівна; Нагорний, Олександр Юрійович; Гринченко, Наталя Геннадіївна
2015Науковi та практичнi основи виробництва десертної продукції на основi молочної та плодово-ягiдної сировини. МонографіяПлотнікова, Раїса Валеріївна; Гринченко, Наталя Геннадіївна; Пивоваров, Павло Петрович; Гринченко, Ольга Олексіївна
2015Лабораторний практикум із дисципліни "Харчові технології"Ботштейн, Белла Борисівна; Гурський, Петро Васильович; Дроменко, Олена Борисівна; Камсуліна, Наталія Валеріївна; Перцевой, Федір Всеволодович; Янчева, Марина Олександрівна
2014Заморожені напівфабрикати з дикорослих ягідБабіч, Аліна Олександрівна; Кудряшов, Андрій Ігорович; Одарченко, Дмитро Миколайович
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 1 по 5 из 5