Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1771
Title: Вивчення технологічних властивостей розсольних сумішей фірми NESSE
Authors: Камсуліна, Наталія Валеріївна
Дроменко, Олена Борисівна
Сьома, Максим Олександрович
Талащенко, Микита Станісловович
Keywords: соління
ін’єктування
білки
полісахариди
суміші
функціональні властивості
Issue Date: 2017
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Вивчення технологічних властивостей розсольних сумішей фірми NESSE / Н.В. Камсуліна, О.Б. Дроменко, М.О. Сьома та ін.// Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. – 2017. – Вип. 1(25). – С.50-59.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;1(25)
Abstract: Наведено результати аналітичних та практичних досліджень впливу білкової складової на технологічні властивості розсольних сумішей фірми NESSE під дією технологічних чинників. Розроблено рекомендації із їх практичного застосування в технологіях виробництва цільном’язових виробів зі свинини.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1771
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 25. - 2017 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Сек.1. Камсулына, Дроменко, Сьома.pdf401,7 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.