Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1771
Название: Вивчення технологічних властивостей розсольних сумішей фірми NESSE
Авторы: Камсуліна, Наталія Валеріївна
Дроменко, Олена Борисівна
Сьома, Максим Олександрович
Талащенко, Микита Станісловович
Ключевые слова: соління
ін’єктування
білки
полісахариди
суміші
функціональні властивості
Дата публикации: 2017
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Вивчення технологічних властивостей розсольних сумішей фірми NESSE / Н.В. Камсуліна, О.Б. Дроменко, М.О. Сьома та ін.// Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. – 2017. – Вип. 1(25). – С.50-59.
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;1(25)
Краткий осмотр (реферат): Наведено результати аналітичних та практичних досліджень впливу білкової складової на технологічні властивості розсольних сумішей фірми NESSE під дією технологічних чинників. Розроблено рекомендації із їх практичного застосування в технологіях виробництва цільном’язових виробів зі свинини.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1771
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 25. - 2017 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Сек.1. Камсулына, Дроменко, Сьома.pdf401,7 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.