Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1773
Название: Використання СО 2 у системах холодопостачання торговельних підприємств
Авторы: Петренко, Олена Володимирівна
Семенюк, Дмитро Павлович
Діц, Ігор Русланович
Ключевые слова: холодоагент
система холодопостачання
холодильна централь
субкритична каскадна
транскритична бустерна
Дата публикации: 2017
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Петренко О. В. Використання СО 2 у системах холодопостачання торговельних підприємств / О.В. Петренко, Д.П. Семенюк, І.Р. Діц // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. – 2017. – Вип. 1(25). – С.184-195.
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;1(25)
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто інженерні рішення холодильних схем, що найчастіше застосовуються під час проектування централізованих систем холодопостачання на СО 2 . Досліджено переваги, недоліки та шляхи підвищення ефективності систем холодопостачання торговельних підприємств із застосуванням СО 2 .
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1773
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 25. - 2017 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Сек.2. Петренко, Семенюк, Діц.pdf517,46 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.