Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1775
Название: Дослідження процесів очищення часнику з подальшим їх конструктивним оснащенням
Авторы: Терешкін, Олег Георгійович
Горєлков, Дмитро Вікторович
Удовенко, Олег Олександрович
Омельченко, Олександр Володимирович
Перекрест, Володимир Вікторович
Ключевые слова: ресурсозбереження
процес очищення
часник
підсушування
коливальний рух
Дата публикации: 2017
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Дослідження процесів очищення часнику з подальшим їх конструктивним оснащенням / О.Г. Терешкін, Д.В. Горєлков, О.О. Удовенко та ін. // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. – 2017. – Вип. 1(25). – С.144-155.
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;1(25)
Краткий осмотр (реферат): Наведено основні проблемні питання очищення часнику на підприємствах переробної промисловості та ресторанного господарства, проведено порівняльний аналіз обладнання для очищення з розробленою установкою. Переставлені результати досліджень запропонованої установки для очищення часнику, отримані залежності основних процесних параметрів комбінованого процесу очищення часнику: вологості, температури, частоти коливання робочої камери
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1775
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 25. - 2017 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Сек.2. Терешкін, Горелков, Удовенко, Перехрест.pdf635,96 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.