Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1775
Title: Дослідження процесів очищення часнику з подальшим їх конструктивним оснащенням
Authors: Терешкін, Олег Георгійович
Горєлков, Дмитро Вікторович
Удовенко, Олег Олександрович
Омельченко, Олександр Володимирович
Перекрест, Володимир Вікторович
Keywords: ресурсозбереження
процес очищення
часник
підсушування
коливальний рух
Issue Date: 2017
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Дослідження процесів очищення часнику з подальшим їх конструктивним оснащенням / О.Г. Терешкін, Д.В. Горєлков, О.О. Удовенко та ін. // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. – 2017. – Вип. 1(25). – С.144-155.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;1(25)
Abstract: Наведено основні проблемні питання очищення часнику на підприємствах переробної промисловості та ресторанного господарства, проведено порівняльний аналіз обладнання для очищення з розробленою установкою. Переставлені результати досліджень запропонованої установки для очищення часнику, отримані залежності основних процесних параметрів комбінованого процесу очищення часнику: вологості, температури, частоти коливання робочої камери
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1775
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 25. - 2017 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Сек.2. Терешкін, Горелков, Удовенко, Перехрест.pdf635,96 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.