Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1777
Title: Вплив спрямованих раціонів годівлі на регулювання якісних показників свинини
Authors: Віннікова, Людмила Григорівна
Цигура, Вікторія Вікторівна
Keywords: вологоутримувальна здатність
α-токоферол
рН
інтенсивність забарвлення
безалкалоїдний жовтий люпин
Issue Date: 2017
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Віннікова Л. Г. Вплив спрямованих раціонів годівлі на регулювання якісних показників свинини / Л.Г. Віннікова, В.В. Цигура // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. – 2017. – Вип. 1(25). – С.296-302.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;1(25)
Abstract: Якість свинини значною мірою залежить від вмісту в раціонах повноцінних білків, вітамінів, мікроелементів та ін. Одним із способів отримання свинини високої якості є прижиттєва оптимізація хімічного складу м’яса тварин шляхом корекції раціонів. Досліджено якість туш свиней, фізико-хімічні показники якості м’яса за умови використання спрямованих раціонів годівлі для покращення технологічних показників м'яса. Використання в раціонах безалкалоїдного жовтого люпину (Lupinus luteus) та α-токоферолу дозволяє покращити інтенсивність забарвлення, підвищити вологозв'язуючу та вологоутримуючу здатності.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1777
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 25. - 2017 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Сек.3. Віннікова, Цигура.pdf382,64 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.