Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1780
Название: Особливості проведення митного оформлення й експертизи тортів із морозива під час експортно-імпортних операцій
Авторы: Дюкарева, Галина Іванівна
Дубова, Юлія Олександрівна
Ключевые слова: торти із морозива
митне оформлення
митний контроль
митна декларація
експертиза
метод дослідження
експорт
імпорт
Дата публикации: 2017
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Дюкарева Г. І. Особливості проведення митного оформлення й експертизи тортів із морозива під час експортно-імпортних операцій / Г.І. Дюкарева, Ю.О. Дубова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. – 2017. – Вип. 1(25). – С.280-295.
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;1(25)
Краткий осмотр (реферат): Досліджено особливості та порядок проведення митного контролю й митного оформлення тортів із морозива під час експортно-імпортних операцій, розглянуто порядок застосування митної документації, організацію виконання митної експертизи, узагальнено порядок і методи проведення досліджень тортів із морозива в митних лабораторіях, визначено особливості складання висновку експерта за результатами проведеної експертизи тортів із морозива.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1780
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 25. - 2017 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Сек.3. Дюкарєва, Дубовая.pdf410,51 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.