Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1781
Title: Технологія фруктового шербету з покращеним нутрієнтним складом
Authors: Корзун, Віталій Наумович
Антонюк, Ірина Юріївна
Keywords: шербет
обліпиха
шрот розторопші плямистої
порошок ламінарії
мікронутрієнти
Issue Date: 2017
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Корзун, В.Н. Технологія фруктового шербету з покращеним нутрієнтним складом / В.Н. Корзун, І.Ю. Антонюк // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. – 2017. – Вип. 1(25). – С.233-244.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;1(25)
Abstract: Розглянуто можливість використання обліпихи, шроту з плодів розторопші плямистої та порошку ламінарії для збагачення десерту східної кухні мінеральними речовинами, вітамінами, поліненасиченими жирними кислотами, антиоксидантами, каротиноїдами. На основі результатів органолептичних та фізико-хімічних досліджень розроблено технологічну схему фруктового шербету підвищеної біологічної цінності. Доведено доцільність використання розробленого десерту в харчуванні дорослих та дітей для профілактики дефіциту есенціальних мікронутрієнтів.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1781
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 25. - 2017 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Сек.3. Корзун, Антонюк.pdf592,26 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.