Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1781
Название: Технологія фруктового шербету з покращеним нутрієнтним складом
Авторы: Корзун, Віталій Наумович
Антонюк, Ірина Юріївна
Ключевые слова: шербет
обліпиха
шрот розторопші плямистої
порошок ламінарії
мікронутрієнти
Дата публикации: 2017
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Корзун, В.Н. Технологія фруктового шербету з покращеним нутрієнтним складом / В.Н. Корзун, І.Ю. Антонюк // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. – 2017. – Вип. 1(25). – С.233-244.
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;1(25)
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто можливість використання обліпихи, шроту з плодів розторопші плямистої та порошку ламінарії для збагачення десерту східної кухні мінеральними речовинами, вітамінами, поліненасиченими жирними кислотами, антиоксидантами, каротиноїдами. На основі результатів органолептичних та фізико-хімічних досліджень розроблено технологічну схему фруктового шербету підвищеної біологічної цінності. Доведено доцільність використання розробленого десерту в харчуванні дорослих та дітей для профілактики дефіциту есенціальних мікронутрієнтів.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1781
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 25. - 2017 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Сек.3. Корзун, Антонюк.pdf592,26 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.