Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1782
Title: Дослідження впливу біологічно активної добавки на якість м’ясних посічених напівфабрикатів
Authors: Цихановська, Ірина Василівна
Скуріхіна, Людмила Андрониківна
Александров, Олександр Валентинович
Гонтар, Тетяна Борисівна
Keywords: магнетит
м’ясні посічені напівфабрикати
показники якості
перетравлюваність білків
Issue Date: 2017
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Дослідження впливу біологічно активної добавки на якість м'ясних посічених напівфабрикатів / І.В. Цихановська, Л.А. Скуріхіна, О.В. Александров та ін. // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. – 2017. – Вип. 1(25). – С.302-313.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;1(25)
Abstract: Методом конденсації синтезовано ультратонкий порошок магнетиту, який був використаний як біологічно активна добавка до м’ясних посічених напівфабрикатів. Досліджено вплив добавки магнетиту на органолептичні, мікробіологічні показники м’ясних посічених напівфабрикатів. Установлено, що добавка магнетиту в кількості 0,05 мас.% – 0,15 мас.% збільшує ступінь перетравлюваності білків.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1782
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 25. - 2017 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Сек.3. Цихановська, Скуріхіна, Александров.pdf590,99 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.