Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1782
Название: Дослідження впливу біологічно активної добавки на якість м’ясних посічених напівфабрикатів
Авторы: Цихановська, Ірина Василівна
Скуріхіна, Людмила Андрониківна
Александров, Олександр Валентинович
Гонтар, Тетяна Борисівна
Ключевые слова: магнетит
м’ясні посічені напівфабрикати
показники якості
перетравлюваність білків
Дата публикации: 2017
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Дослідження впливу біологічно активної добавки на якість м'ясних посічених напівфабрикатів / І.В. Цихановська, Л.А. Скуріхіна, О.В. Александров та ін. // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. – 2017. – Вип. 1(25). – С.302-313.
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;1(25)
Краткий осмотр (реферат): Методом конденсації синтезовано ультратонкий порошок магнетиту, який був використаний як біологічно активна добавка до м’ясних посічених напівфабрикатів. Досліджено вплив добавки магнетиту на органолептичні, мікробіологічні показники м’ясних посічених напівфабрикатів. Установлено, що добавка магнетиту в кількості 0,05 мас.% – 0,15 мас.% збільшує ступінь перетравлюваності білків.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1782
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 25. - 2017 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Сек.3. Цихановська, Скуріхіна, Александров.pdf590,99 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.