Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1783
Название: Проектування та аналіз добових раціонів для систем харчування лікувально-профілактичного призначення
Авторы: Черевко, Олександр Іванович
Крутовий, Жорж Андрійович
Запаренко, Ганна Володимирівна
Мовенко, Сергій Юрійович
Борисова, Аліна Олексіївна
Ключевые слова: добові раціони
проектування
системи харчування
добові потреби
раціони одноразового споживання
нутрієнти
енергетична цінність
Дата публикации: 2017
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Проектування та аналіз добових раціонів для систем харчування лікувально-профілактичного призначення / О.І. Черевко, Ж.А. Крутовий, Г.В. Запаренко та ін. // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. – 2017. – Вип. 1(25). – С.204-220.
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;1(25)
Краткий осмотр (реферат): Використовуючи сукупності двічі профільтрованих раціонів одноразового споживання третього покоління різного призначення (перших і других сніданків, обідів і вечерь), спроектовано та проаналізовано 10000 добових раціонів. Здійснено кількісне оцінювання рівня забезпечення добових потреб кожним із добових раціонів у нутрієнтах та енергії
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1783
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 25. - 2017 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Сек.3. Черевко, Крутовий, Запаренко....pdf621,68 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.