Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1783
Title: Проектування та аналіз добових раціонів для систем харчування лікувально-профілактичного призначення
Authors: Черевко, Олександр Іванович
Крутовий, Жорж Андрійович
Запаренко, Ганна Володимирівна
Мовенко, Сергій Юрійович
Борисова, Аліна Олексіївна
Keywords: добові раціони
проектування
системи харчування
добові потреби
раціони одноразового споживання
нутрієнти
енергетична цінність
Issue Date: 2017
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Проектування та аналіз добових раціонів для систем харчування лікувально-профілактичного призначення / О.І. Черевко, Ж.А. Крутовий, Г.В. Запаренко та ін. // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. – 2017. – Вип. 1(25). – С.204-220.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;1(25)
Abstract: Використовуючи сукупності двічі профільтрованих раціонів одноразового споживання третього покоління різного призначення (перших і других сніданків, обідів і вечерь), спроектовано та проаналізовано 10000 добових раціонів. Здійснено кількісне оцінювання рівня забезпечення добових потреб кожним із добових раціонів у нутрієнтах та енергії
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1783
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 25. - 2017 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Сек.3. Черевко, Крутовий, Запаренко....pdf621,68 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.