Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1785
Title: Фруктові та желейні мармеладні маси з глюкозою
Authors: Камбулова, Юлія Вікторівна
Матяс, Дарія Сергіївна
Оверчук, Наталія Олегівна
Федій, Тетяна Станіславівна
Keywords: агар
пектин
гелеутворення
кристалізація глюкози
фруктоза
мармеладні маси
желейний мармелад
фруктовий мармелад
Issue Date: 2017
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Фруктові та желейні мармеладні маси з глюкозою / Ю.В. Камбулова, Д.С. Матяс, Н.О. Оверчук та ін. // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. – 2017. – Вип. 1(25). – С.256-270.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;1(25)
Abstract: Актуалізується питання виробництва кондитерської продукції з глюкозою. Розглядається проблема глюкозної кристалізації під час виробництва фруктової та желейної мармеладних мас. Науково обґрунтовано доцільність використання мальтозної патоки для запобігання кристалізації глюкози під час зберігання відформованого мармеладу. Оптимізовано рецептурний склад желейного мармеладу на агарі та фруктового (яблучного) мармеладу з глюкозою.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1785
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 25. - 2017 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Сек. 3. Камбулов, Матяс....pdf549,37 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.