Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1785
Название: Фруктові та желейні мармеладні маси з глюкозою
Авторы: Камбулова, Юлія Вікторівна
Матяс, Дарія Сергіївна
Оверчук, Наталія Олегівна
Федій, Тетяна Станіславівна
Ключевые слова: агар
пектин
гелеутворення
кристалізація глюкози
фруктоза
мармеладні маси
желейний мармелад
фруктовий мармелад
Дата публикации: 2017
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Фруктові та желейні мармеладні маси з глюкозою / Ю.В. Камбулова, Д.С. Матяс, Н.О. Оверчук та ін. // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. – 2017. – Вип. 1(25). – С.256-270.
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;1(25)
Краткий осмотр (реферат): Актуалізується питання виробництва кондитерської продукції з глюкозою. Розглядається проблема глюкозної кристалізації під час виробництва фруктової та желейної мармеладних мас. Науково обґрунтовано доцільність використання мальтозної патоки для запобігання кристалізації глюкози під час зберігання відформованого мармеладу. Оптимізовано рецептурний склад желейного мармеладу на агарі та фруктового (яблучного) мармеладу з глюкозою.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1785
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 25. - 2017 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Сек. 3. Камбулов, Матяс....pdf549,37 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.