Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1786
Title: Підвищення якості харчових продуктів із цикорію шляхом раціоналізації процесу переробки
Authors: Рудавська, Ганна Богданівна
Хахалєва, Ірина Вікторівна
Бузіян, Марина Іванівна
Keywords: коренеплід цикорію
інулін
дієтичне волокно
сухі речовини
втрати під час виробництва
сушіння
обсмажування
Issue Date: 2017
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Рудавська Г. Б. Підвищення якості харчових продуктів із цикорію шляхом раціоналізації процесу переробки / Г.Б. Рудавська, І.В. Хахалєва, М.І. Бузіян // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. – 2017. – Вип. 1(25). – С.270-280.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;1(25)
Abstract: Наведено характеристику технологічного процесу переробки коренеплодів цикорію. Установлено залежність вмісту інуліну в процесі їх переробки. Досліджено причини втрати інуліну в процесі переробки. Наведено результати досліджень кількісного вмісту інуліну на всіх етапах технологічного процесу. Установлено залежність вмісту інуліну від вмісту сухих речовин. Запропоновано зменшення параметра температури під час обсмажування коренеплоду цикорію
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1786
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 25. - 2017 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Сек. 3. Рудавська, Хахалєва, Бузіян.pdf427,95 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.