Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1786
Название: Підвищення якості харчових продуктів із цикорію шляхом раціоналізації процесу переробки
Авторы: Рудавська, Ганна Богданівна
Хахалєва, Ірина Вікторівна
Бузіян, Марина Іванівна
Ключевые слова: коренеплід цикорію
інулін
дієтичне волокно
сухі речовини
втрати під час виробництва
сушіння
обсмажування
Дата публикации: 2017
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Рудавська Г. Б. Підвищення якості харчових продуктів із цикорію шляхом раціоналізації процесу переробки / Г.Б. Рудавська, І.В. Хахалєва, М.І. Бузіян // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. – 2017. – Вип. 1(25). – С.270-280.
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;1(25)
Краткий осмотр (реферат): Наведено характеристику технологічного процесу переробки коренеплодів цикорію. Установлено залежність вмісту інуліну в процесі їх переробки. Досліджено причини втрати інуліну в процесі переробки. Наведено результати досліджень кількісного вмісту інуліну на всіх етапах технологічного процесу. Установлено залежність вмісту інуліну від вмісту сухих речовин. Запропоновано зменшення параметра температури під час обсмажування коренеплоду цикорію
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1786
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 25. - 2017 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Сек. 3. Рудавська, Хахалєва, Бузіян.pdf427,95 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.