Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1787
Название: Модифікація пектину як плівкоутворювача для їстівних плівок хлібобулочних і кондитерських виробів
Авторы: Шульга, Оксана Сергіївна
Чорна, Анастасія Іванівна
Кобилінський, Сергій Миколайович
Шульга, Сергій Іванович
Ключевые слова: пектин
амоніак
сечовина
пальмітиновий ангідрид
цетиловий спирт
їстівна плівка
Дата публикации: 2017
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Модифікація пектину як плівкоутворювача для їстівних плівок хлібобулочних і кондитерських виробів / О.С. Шульга, А.І. Чорна, С.М. Кобилінський та ін. // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. – 2017. – Вип. 1(25). – С.220-233.
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;1(25)
Краткий осмотр (реферат): Подано результати модифікації цитрусового пектину амоніаком, сечовиною, цетиловим спиртом, пальмітиновим ангідридом. Проведено аналіз ІЧ-спектрів вихідних та модифікованих сполук, що дозволило підтвердити проведення модифікації цитрусового пектину. Досліджено вплив отриманих нових речовин на фізико-механічні властивості (міцність, подовження) плівки, а також паропроникність.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1787
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 25. - 2017 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Сек. 3. Шульга, Чорна, Кобилінський.pdf627,5 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.