Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1787
Title: Модифікація пектину як плівкоутворювача для їстівних плівок хлібобулочних і кондитерських виробів
Authors: Шульга, Оксана Сергіївна
Чорна, Анастасія Іванівна
Кобилінський, Сергій Миколайович
Шульга, Сергій Іванович
Keywords: пектин
амоніак
сечовина
пальмітиновий ангідрид
цетиловий спирт
їстівна плівка
Issue Date: 2017
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Модифікація пектину як плівкоутворювача для їстівних плівок хлібобулочних і кондитерських виробів / О.С. Шульга, А.І. Чорна, С.М. Кобилінський та ін. // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. – 2017. – Вип. 1(25). – С.220-233.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;1(25)
Abstract: Подано результати модифікації цитрусового пектину амоніаком, сечовиною, цетиловим спиртом, пальмітиновим ангідридом. Проведено аналіз ІЧ-спектрів вихідних та модифікованих сполук, що дозволило підтвердити проведення модифікації цитрусового пектину. Досліджено вплив отриманих нових речовин на фізико-механічні властивості (міцність, подовження) плівки, а також паропроникність.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1787
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 25. - 2017 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Сек. 3. Шульга, Чорна, Кобилінський.pdf627,5 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.