Навчально-методичні видання (КТХ) Главная страница коллекции Просмотр статистики

Просмотр
Подпишитесь на эту коллекцию, чтобы ежедневно получать уведомления по электронной почте о новых добавлениях RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 1 по 13 из 13
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2016Організація та виконання випускних кваліфікаційних (дипломних) робіт. Методичні рекомендації для студентів спеціальності 181 "Харчові технології" ступеня вищої освіти бакалавр, магістр денної та заочної форм навчанняГринченко, Ольга Олексіївна; Чорна, Ніна Вікторівна
2016Методичні вказівки до оформлення навчальної та навчально-методичної документації для викладачів та студентів спеціальності 181 "Харчові технології" ступеня вищої освіти бакалавр, магістр денної та заочної форм навчанняГринченко, Ольга Олексіївна; Чорна, Ніна Вікторівна
2016Електронний каталог обладнання та проектних рішень закладів ресторанного господарства для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» ступеня вищої освіти бакалавр, магістр денної та заочної форм навчанняЧорна, Ніна Вікторівна; Саєнко, Сергій Юрійович; Тормосов, Юрій Михайлович; Нечипоренко, Ірина Володимирівна; Скуріхіна, Людмила Андріївна
2015Технологічна експертиза безпечності харчової продукції. Методичні вказівки та тематика курсових робіт для студентів спеціальності 8.05170112 «Технології харчування» освітньо-кваліфікаційного рівня магістрГринченко, Ольга Олексіївна; Колеснікова, Марина Борисівна; Трощий, Тетяна Володимирівна
2016Технологічна експертиза безпечності харчової продукції. Методичні вказівки до лабораторних та практичних занять для студентів спеціальності 7.05170112, 8.05170112 «Технології харчування» освітньо- кваліфікаційного рівня спеціаліст, магістр денної та заочної форми навчанняКолеснікова, Марина Борисівна; Трощий, Тетяна Володимирівна
2015Технологічна експертиза безпечності харчової продукції. Опорний конспект лекцій для студентів спеціальності 7.05170112, 8.05170112 «Технології харчування» освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст, магістр денної та заочної форми навчанняКолеснікова, Марина Борисівна; Трощий, Тетяна Володимирівна
2016Інноваційний інжиніринг у ресторанному господарстві. Опорний конспект лекцій для студентів спеціальності 8.05170112 «Технології харчування» освітньо-кваліфікаційного рівня магістр денної форми навчанняГоральчук, Андрій Богданович; Нагорний, Олександр Юрійович; Котляр, Олег Володимирович
2015Технологічно-проектне та технічне забезпечення функціонування закладів ресторанного господарства. Методичні вказівки та тематика курсових робіт для студентів спеціальності 7.05170112, 8.05170112 «Технології харчування» освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст, магістр денної та заочної форми навчанняЧорна, Ніна Вікторівна; Саєнко, Сергій Юрійович
2015Реалізація систем управління якістю в ресторанному господарстві. Методичні вказівки та індивідуальні завдання для самостійної роботиПивоваров, Євген Павлович; Чорна, Ніна Вікторівна; Неклеса, Ольга Павлівна
2015Технологія національних кухонь. Методичні вказівки та тематика контрольних робіт для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» денної та заочної форми навчанняЖуравльов, Сергій Володимирович; Коротаєва, Євгенія Олександрівна
2016Технологія національних кухонь. Методичні вказівки та індивідуальні завдання для самостійної роботи для студентів напряму підготовки 6.051701«Харчові технології та інженерія» денної та заочної форми навчанняЖуравльов, Сергій Володимирович; Коротаєва, Євгенія Олександрівна
2015Технології харчових виробництв. Методичні вказівки та тематика курсових проектів для студентів спеціальності 181 "Харчові технології" ступеня вищої освіти бакалавр денної та заочної форми навчанняПерцевой, Федір Всеволодович; Трощий, Тетяна Володимирівна; Омельченко, Світлана Борисівна; Плотнікова, Раїса Валеріївна
2015Технологія національних кухонь. Опорний конспект лекцій для студентів напряму підготовки 6.051701 "Харчові технології та інженерія" освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр денної та заочної форми навчанняЖуравльов, Сергій Володимирович; Коротаєва, Євгенія Олександрівна
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 1 по 13 из 13