Навчально-методичні видання (КТХ) Главная страница коллекции Просмотр статистики

Просмотр
Подпишитесь на эту коллекцию, чтобы ежедневно получать уведомления по электронной почте о новых добавлениях RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 1 по 13 из 13
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2016Організація та виконання випускних кваліфікаційних (дипломних) робіт. Методичні рекомендаціїГринченко, Ольга Олексіївна; Чорна, Ніна Вікторівна
2016Методичні вказівки до оформлення навчальної та навчально-методичної документаціїГринченко, Ольга Олексіївна; Чорна, Ніна Вікторівна
2016Електронний каталог обладнання та проектних рішень закладів ресторанного господарстваЧорна, Ніна Вікторівна; Саєнко, Сергій Юрійович; Тормосов, Юрій Михайлович; Нечипоренко, Ірина Володимирівна; Скуріхіна, Людмила Андріївна
2015Технологічна експертиза безпечності харчової продукції. Методичні вказівкиГринченко, Ольга Олексіївна; Колеснікова, Марина Борисівна; Трощий, Тетяна Володимирівна
2016Технологічна експертиза безпечності харчової продукції. Методичні вказівкиКолеснікова, Марина Борисівна; Трощий, Тетяна Володимирівна
2015Технологічна експертиза безпечності харчової продукції. Опорний конспект лекційКолеснікова, Марина Борисівна; Трощий, Тетяна Володимирівна
2016Інноваційний інжиніринг у ресторанному господарстві. Опорний конспект лекційГоральчук, Андрій Богданович; Нагорний, Олександр Юрійович; Котляр, Олег Володимирович
2015Технологічно-проектне та технічне забезпечення функціонування закладів ресторанного господарства. Методичні вказівкиЧорна, Ніна Вікторівна; Саєнко, Сергій Юрійович
2015Реалізація систем управління якістю в ресторанному господарстві. Методичні вказівкиПивоваров, Євген Павлович; Чорна, Ніна Вікторівна; Неклеса, Ольга Павлівна
2015Технологія національних кухонь. Методичні вказівки та тематика контрольних робіт.Журавльов, Сергій Володимирович; Коротаєва, Євгенія Олександрівна
2016Технологія національних кухонь. Методичні вказівкиЖуравльов, Сергій Володимирович; Коротаєва, Євгенія Олександрівна
2015Методичні вказівки та тематика курсових проектів з дисципліни «Технології харчових виробництв»Перцевой, Федір Всеволодович; Трощий, Тетяна Володимирівна; Омельченко, Світлана Борисівна; Плотнікова, Раїса Валеріївна
2015Опорний конспект лекцій з курсу "Технологія національних кухонь"Журавльов, Сергій Володимирович; Коротаєва, Євгенія Олександрівна
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 1 по 13 из 13