Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1790
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorШидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна-
dc.contributor.authorШкляєв, Олексій Миколайович-
dc.contributor.authorРогова, Алла Леонідівна-
dc.date.accessioned2017-06-30T09:56:14Z-
dc.date.available2017-06-30T09:56:14Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationШидакова-Каменюка О. Г. Аналіз хімічного складу насіння чіа як перспективної сировини для кондитерських виробів / О.Г. Шидакова-Каменюка, О.М. Шкляєв, А.Л. Рогова// Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. – 2017. – Вип. 1(25). – С.80-91.ru_RU
dc.identifier.issn2312-3990-
dc.identifier.urihttp://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1790-
dc.description.abstractДоведено перспективність використання насіння чіа для збагачення кондитерських виробів біологічно цінним білком, харчовими волокнами, поліненасиченими жирними кислотами, мінеральними речовинами та вітамінами. Визначено, що особливості фракційного складу білкових речовин насіння чіа, наявність у них некрохмальних полісахаридів та токоферолів будуть надавати насінню піноутворювальних, водопоглинальних та антиоксидантних властивостей, що необхідно враховувати під час розроблення технологій кондитерської продукції з його використанням.ru_RU
dc.publisherХарків: ХДУХТru_RU
dc.relation.ispartofseriesПрогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;1(25)-
dc.subjectнасіння чіаru_RU
dc.subjectхімічний складru_RU
dc.subjectбілкиru_RU
dc.subjectнекрохмальні полісахаридиru_RU
dc.subjectмінеральні речовиниru_RU
dc.subjectвітаміниru_RU
dc.subjectзбагаченняru_RU
dc.titleАналіз хімічного складу насіння чіа як перспективної сировини для кондитерських виробівru_RU
dc.typeArticleru_RU
Appears in Collections:Вип. 25. - 2017 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Сек.1. Шидакова-Кам., Рогова, Шкляєв.pdf436,71 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.