Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1794
Title: Дослідження кольору цукатів із редьки з використанням суб’єктивних та об’єктивних методів
Authors: Дубініна, Антоніна Анатоліївна
Щербакова, Тетяна Віталіївна
Селютіна, Галина Анатоліївна
Хацкевич, Юрій Миколайович
Виродова, Оксана Володимирівна
Keywords: редька
цукати
колір
домінуюча довжина хвилі
чистота кольору
яскравість
Issue Date: 2017
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Дослідження кольору цукатів із редьки з використанням суб'єктивних та об'єктивних методів / А.А. Дубініна, Т.В. Щербакова, Г.А. Селютіна та ін.// Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. – 2017. – Вип. 1(25). – .346-356.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;1(25)
Abstract: Споживні властивості цукатів обумовлені їх приємним смаком, високою засвоюваністю, стабільністю під час зберігання, універсальністю використання як для безпосереднього споживання, так і для виготовлення великої кількості кондитерських виробів. Представлені результати дослідження кольору розроблених цукатів із редьки з використанням суб’єктивних та об’єктивних методів. Установлено, що отримані характеристики добре узгоджуються між собою і суттєво полегшують оцінку кольору під час розробки нових харчових продуктів.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1794
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 25. - 2017 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Сек.4. Дубініна, Селютіна, Хацкевич.pdf438,53 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.