Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1794
Название: Дослідження кольору цукатів із редьки з використанням суб’єктивних та об’єктивних методів
Авторы: Дубініна, Антоніна Анатоліївна
Щербакова, Тетяна Віталіївна
Селютіна, Галина Анатоліївна
Хацкевич, Юрій Миколайович
Виродова, Оксана Володимирівна
Ключевые слова: редька
цукати
колір
домінуюча довжина хвилі
чистота кольору
яскравість
Дата публикации: 2017
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Дослідження кольору цукатів із редьки з використанням суб'єктивних та об'єктивних методів / А.А. Дубініна, Т.В. Щербакова, Г.А. Селютіна та ін.// Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. – 2017. – Вип. 1(25). – .346-356.
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;1(25)
Краткий осмотр (реферат): Споживні властивості цукатів обумовлені їх приємним смаком, високою засвоюваністю, стабільністю під час зберігання, універсальністю використання як для безпосереднього споживання, так і для виготовлення великої кількості кондитерських виробів. Представлені результати дослідження кольору розроблених цукатів із редьки з використанням суб’єктивних та об’єктивних методів. Установлено, що отримані характеристики добре узгоджуються між собою і суттєво полегшують оцінку кольору під час розробки нових харчових продуктів.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1794
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 25. - 2017 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Сек.4. Дубініна, Селютіна, Хацкевич.pdf438,53 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.