Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1795
Название: Моделювання плину білково-мінеральної кормової суміші у шнековому каналі екструдера
Авторы: Потапов, Володимир Олексійович
Євлаш, Вікторія Владленівна
Паржанов, Жанибек Ануарбекович
Тастанбекова, Гульнара Рахимбердиєвна
Толеген, Маржанкул Єрхожақизи
Ключевые слова: екструдер
екструзія
чисельне моделювання
екструдований корм
Дата публикации: 2017
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Моделювання плину білково-мінеральної кормової суміші у шнековому каналі екструдера / В.О. Потапов, В.В. Євлаш, Ж.А. Паржанов та ін. // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. – 2017. – Вип. 1(25). – С.156-169.
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;1(25)
Краткий осмотр (реферат): Виконано чисельне моделювання плину білково-мінеральної кормової суміші в каналі одношнекового екструдера з урахуванням особливості плину високов'язкої дисперсної системи, що полягає в наявності ковзання на межі в’язкого прошарку. Отримано профілі швидкостей плину в поперечному перерізі шнекового каналу залежно від його геометрії і фізичних характеристик продукту, що екструдується. Показано, що урахування ковзання на межі в’язкого прошарку призводить до того, що продукт, що екструдується, переважно переміщується поблизу гребеня шнека.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1795
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 25. - 2017 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Сек.Плотапов, Євлаш, Паржанов....pdf669,21 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.