Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1796
Название: Дослідження фізико-хімічних показників екструдованого ядра соняшникового насіння
Авторы: Євлаш, Вікторія Владленівна
Фотченко, Костянтин В’ячеславович
Старостенко, Богдана Олександрівна
Серік, Максим Леонідович
Нікітін, Сергій Васильович
Ключевые слова: екструдоване ядро соняшникового насіння
хімічний склад
хлорогенова кислота
жирнокислотний склад
Дата публикации: 2017
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Дослідження фізико-хімічних показників екструдованого ядра соняшникового насіння / В.В. Євлаш, К.В. Фотченко, Б.О. Старостенко та ін.// Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. – 2017. – Вип. 1(25). – С.333-346.
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;1(25)
Краткий осмотр (реферат): Досліджено фізико-хімічні показники екструдованого ядра соняшникового насіння, зокрема його органолептичні показники, хімічний та жирнокислотний склад. Визначено залежність фізико-хімічних показників екструдованого ядра соняшникового насіння від умов та технології його виробництва. Установлено, що розроблене екструдоване ядро соняшникового насіння характеризується високим вмістом білка, жиру, а також пальмітинової, стеаринової, лінолевої та олеїнової жирних кислот. Доведено перспективність використання розробленого екструдованого ядра у харчових технологіях.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1796
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 25. - 2017 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Сек. 4. Євлаш, Старостенко, Фотченко, Серік.pdf445,26 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.