Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1796
Title: Дослідження фізико-хімічних показників екструдованого ядра соняшникового насіння
Authors: Євлаш, Вікторія Владленівна
Фотченко, Костянтин В'ячеславович
Старостенко, Богдана Олександрівна
Серік, Максим Леонідович
Нікітін, Сергій Васильович
Keywords: екструдоване ядро соняшникового насіння
хімічний склад
хлорогенова кислота
жирнокислотний склад
Issue Date: 2017
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Дослідження фізико-хімічних показників екструдованого ядра соняшникового насіння / В.В. Євлаш, К.В. Фотченко, Б.О. Старостенко та ін.// Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. – 2017. – Вип. 1(25). – С.333-346.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;1(25)
Abstract: Досліджено фізико-хімічні показники екструдованого ядра соняшникового насіння, зокрема його органолептичні показники, хімічний та жирнокислотний склад. Визначено залежність фізико-хімічних показників екструдованого ядра соняшникового насіння від умов та технології його виробництва. Установлено, що розроблене екструдоване ядро соняшникового насіння характеризується високим вмістом білка, жиру, а також пальмітинової, стеаринової, лінолевої та олеїнової жирних кислот. Доведено перспективність використання розробленого екструдованого ядра у харчових технологіях.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1796
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 25. - 2017 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Сек. 4. Євлаш, Старостенко, Фотченко, Серік.pdf445,26 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.