Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1798
Название: Використання пряних овочів у технології приготування пирогів зниженої енергетичної цінності
Авторы: Власенко, Володимир Васильович
Криворук, Вячеслав Миколайович
Ключевые слова: пироги
коренеплоди
селера
начинка
харчова цінність
органолептичні властивості
фізико-хімічні властивості
структурно-механічні властивості
Дата публикации: 2017
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Власенко, В.В. Використання пряних овочів у технології приготування пирогів зниженої енергетичної цінності / В.В. Власенко, В.М. Криворук // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. – 2017. – Вип. 1(25). – С.409-419.
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;1(25)
Краткий осмотр (реферат): Досліджено вплив пряних овочів, а саме селери, на органолептичні, фізико-хімічні та структурно-механічні властивості пирогів. Проведено аналіз перспективи розробки тістового напівфабриката з начинкою, що містить пряний коренеплід для виробництва борошняних кулінарних виробів. Проаналізовано можливість покращення харчової цінності пирогів за рахунок додавання начинки із пряних овочів. Відображено хімічні властивості зазначених коренеплодів та доведено їх лікарські властивості. У ході роботи обґрунтовано вплив пряного коренеплоду на властивості пирогів. Доведено, що внесення 10–12 відсотків селери до рецептури пирогів істотно впливає на їх якість.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1798
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 25. - 2017 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Сек. 4. Криворук.pdf423,98 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.