Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1798
Title: Використання пряних овочів у технології приготування пирогів зниженої енергетичної цінності
Authors: Власенко, Володимир Васильович
Криворук, Вячеслав Миколайович
Keywords: пироги
коренеплоди
селера
начинка
харчова цінність
органолептичні властивості
фізико-хімічні властивості
структурно-механічні властивості
Issue Date: 2017
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Власенко, В.В. Використання пряних овочів у технології приготування пирогів зниженої енергетичної цінності / В.В. Власенко, В.М. Криворук // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. – 2017. – Вип. 1(25). – С.409-419.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;1(25)
Abstract: Досліджено вплив пряних овочів, а саме селери, на органолептичні, фізико-хімічні та структурно-механічні властивості пирогів. Проведено аналіз перспективи розробки тістового напівфабриката з начинкою, що містить пряний коренеплід для виробництва борошняних кулінарних виробів. Проаналізовано можливість покращення харчової цінності пирогів за рахунок додавання начинки із пряних овочів. Відображено хімічні властивості зазначених коренеплодів та доведено їх лікарські властивості. У ході роботи обґрунтовано вплив пряного коренеплоду на властивості пирогів. Доведено, що внесення 10–12 відсотків селери до рецептури пирогів істотно впливає на їх якість.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1798
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 25. - 2017 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Сек. 4. Криворук.pdf423,98 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.