Поиск


Текущие фильтры:
Начать новый поиск
Добавить фильтры:

Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.


Результаты 1-10 из 20.
Найденные ресурсы:
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2006Вступ до фаху. Методичні вказівки до практичних занять з дисципліни для студентів напряму підготовки 0917 “Харчова технологія та інженерія” освітньо-кваліфікаційного рівня підготовки бакалавр професійного спрямування “Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса”Янчева, Марина Олександрівна; Скуріхіна, Людмила Андріївна; Гринченко, Наталя Геннадіївна
2008Прогресивні процеси виробництва м'ясо-рослинних кулінарних виробів. Монографія.Черевко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Бабкіна, Ірина Володимирівна; Ляшенко, Богдан Віталійович; Лебединець, Ігор Володимирович
2009Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства. Практикум для студ. галузі знань 1401 "Сфера обслуговування" напр. підгот. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" фак. менеджментуДейниченко, Григорій Вікторович; Золотухіна, Інна Василівна
2008Моделювання технологічних процесів харчових виробництв. Навчальний посібникПотапов, Володимир Олексійович
2009Електронний контрольно-касовий апарат "DATECS MP-50". Методичні вказівкиПотапов, Володимир Олексійович; Семенюк, Дмитро Павлович; Якушенко, Євген Миколайович
2007Новые технологии функциональных оздоровительных продуктов (новое в технологии консервирования). МонографіяПогарская, Виктория Вадимовна; Черевко, Александр Иванович; Павлюк, Раиса Юрьевна; Макаренко, Оксана Георгиевна; Коробец, Нелля Владимировна; Максимова, Надежда Филипповна
2008Методи контролю якості харчової продукції. Навчальний посібник. Ч. 2Черевко, Олександр Іванович; Крайнюк, Людмила Миколаївна; Касілова, Людмила Олексіївна; Манєлова, Людмила Дем'янівна; Скуріхіна, Людмила Андрониківна; Юрченко, Світлана Леонідівна; Зіборова, Лариса Геннадіївна
2007Раціональне харчування дітей шкільного віку. Навчальний посібникЧеревко, Олександр Іванович; Крайнюк, Людмила Миколаївна; Касілова, Людмила Олексіївна; Крутовий, Жорж Андрійович; Манєлова, Людмила Дем'янівна; Чуйко, Людмила Олексіївна; Дроменко, Олена Борисівна
2006Управління якістю переробних і харчових виробництв. Навчальний посібникБогомолов, Олексій Васильович; Сафонова, Ольга Миколаївна; Шаповаленко, Олег Іванович; Черевко, Олександр Іванович; Богомолова, Віра Павлівна; Фоміна, Ірина Миколаївна
2006Основы рационального питания. Пособие для детских оздоровительных лагерейЧеревко, Александр Иванович; Крайнюк, Людмила Николаевна; Касилова, Людмила Алексеевна; Крутовой, Жорж Андреевич; Манелова, Людмила Демьяновна; Чуйко, Людмила Алексеевна; Дроменко, Елена Борисовна; Дулуб, Лидия Николаевна