Поиск


Текущие фильтры:
Начать новый поиск
Добавить фильтры:

Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.


Результаты 1-10 из 57.
Найденные ресурсы:
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2014Основи наукових досліджень і технічної творчостіЛисюк, Галина Михайлівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Неміріч, Олександра Володимирівна; Дьяков, Олександр Георгійович
2014Технології хлібобулочних виробів із продуктами переробки зародків пшениціОлійник, Світлана Георгіївна; Лисюк, Галина Михайлівна; Кравченко, Олена Іванівна; Самохвалова, Ольга Володимирівна
2015Лабораторний практикум із дисципліни "Харчові технології"Ботштейн, Белла Борисівна; Гурський, Петро Васильович; Дроменко, Олена Борисівна; Камсуліна, Наталія Валеріївна; Перцевой, Федір Всеволодович; Янчева, Марина Олександрівна
2014Заморожені напівфабрикати з дикорослих ягідБабіч, Аліна Олександрівна; Кудряшов, Андрій Ігорович; Одарченко, Дмитро Миколайович
2016Пакування харчових продуктів галузіГринченко, Наталія Геннадіївна; Онищенко, В'ячеслав Миколайович
2015Опорний конспект лекцій з курсу "Технологія національних кухонь"Журавльов, Сергій Володимирович; Коротаєва, Євгенія Олександрівна
2015Методичні вказівки та тематика курсових проектів з дисципліни «Технології харчових виробництв»Перцевой, Федір Всеволодович; Трощий, Тетяна Володимирівна; Омельченко, Світлана Борисівна; Плотнікова, Раїса Валеріївна
2015Технологія національних кухонь. Методичні вказівки та тематика контрольних робіт.Журавльов, Сергій Володимирович; Коротаєва, Євгенія Олександрівна
2016Технологія національних кухонь. Методичні вказівкиЖуравльов, Сергій Володимирович; Коротаєва, Євгенія Олександрівна
2015Технологічно-проектне та технічне забезпечення функціонування закладів ресторанного господарства. Методичні вказівкиЧорна, Ніна Вікторівна; Саєнко, Сергій Юрійович