Поиск


Текущие фильтры:
Начать новый поиск
Добавить фильтры:

Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.


Результаты 1-6 из 6.
  • назад
  • 1
  • дальше
Найденные ресурсы:
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2014Загальні технології харчової промисловості. Практикум: навч. посіб. у 2-х ч. Ч.1Самохвалова, Ольга Володимирівна; Артамонова, Майя Володимирівна; Гревцева, Наталія Вячеславівна; Степанькова, Галина Вячеславівна; Туз, Наталія Федорівна
2014Загальні технології харчової промисловості. Практикум: навч. посіб. у 2-х ч. Ч.2Артамонова, Майя Володимирівна; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Гревцева, Наталія Вячеславівна; Степанькова, Галина Вячеславівна; Туз, Наталія Федорівна
2016Проектування підприємств з основами САПР. Частина 2. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» спеціальності «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів»Артамонова, Майя Володимирівна; Степанькова, Галина В'ячеславівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
2016Технологія галузі. Розділ "Технологія макаронних виробів". Лабораторний практикум для студентів спеціальності 181 "Харчові технології" (спеціалізація "Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів")Артамонова, Майя Володимирівна; Гревцева, Наталія Вячеславівна; Кравченко, Олена Іванівна
2015Технологія мармеладу желейного з використанням кріас-порошків рослинного походження. МонографіяАртамонова, Майя Володимирівна; Лисюк, Галина Михайлівна; Туз, Наталія Федорівна
2015Проектування підприємств з основами САПР. Частина 1. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» спеціальності «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконценратратів»Артамонова, Майя Володимирівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Степанькова, Галина Вячеславівна