Поиск


Текущие фильтры:
Начать новый поиск
Добавить фильтры:

Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.


Результаты 1-6 из 6.
  • назад
  • 1
  • дальше
Найденные ресурсы:
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2016Наукові основи використання сухих сумішей кріостабілізуючої дії в технологіях напівфабрикатів м'ясних заморожених. МонографіяЖелєва, Тетяна Сергіївна; Янчева, Марина Олександрівна; Гринченко, Ольга Олексіївна; Погожих, Микола Іванович
2016Теоретичні основи харчових виробництв. Методичні вказівки до лабораторних занять та самостійної роботи для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 181 „Харчові технології” (спеціалізація „Технологія харчових продуктів тваринного походження”)Гринченко, Наталія Геннадіївна; Большакова, Вікторія Анатоліївна; Желєва, Тетяна Сергіївна
2016Харчові технології. Ч.1. Методичні вказівки до лабораторних занять та самостійної роботи для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 181 „Харчові технології”Камсуліна, Наталія Валеріївна; Желєва, Тетяна Сергіївна
2016Технологія оздоровчих харчових продуктів. Опорний конспект лекційЖелєва, Тетяна Сергіївна; Янчева, Марина Олександрівна
2016Технологія м'ясних продуктів функціонального призначення. Опорний конспект лекцій.Камсуліна, Наталія Валеріївна; Желєва, Тетяна Сергіївна
2017Інноваційні технології м'ясних продуктів. Опорний конспект лекцій для студентів спеціальності 181 "Харчові технології" спеціалізації "Технології харчових продуктів тваринного походження"Желєва, Тетяна Сергіївна; Янчева, Марина Олександрівна