Поиск


Текущие фильтры:
Начать новый поиск
Добавить фильтры:

Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.


Результаты 1-10 из 10.
  • назад
  • 1
  • дальше
Найденные ресурсы:
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2016Жири у виробництві харчової продукції. МонографіяШильман, Лев Залманович; Сімакова, Інна Володимирівна; Камсуліна, Наталія Валеріївна; Федак, Наталія Василівна; Обозна, Маргарита Василівна; Бідюк, Дмитро Олегович; Перцевой, Микола Федорович; Усатюк, Світлана Іванівна; Гарнцарек, Барбара Чеславівна; Гарнцарек, Збігнев Елігюсович; Бірка, Адріана; Перцевой, Федір Всеволодович
2016Харчові технології. Ч.1. Методичні вказівки до лабораторних занять та самостійної роботи для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 181 „Харчові технології”Камсуліна, Наталія Валеріївна; Желєва, Тетяна Сергіївна
2015Загальні технології харчової промисловості. Збірник тестів для поточного та підсумкового контролю знань для студ. ден. та заочн. форм навч. напряму підготовки 6.05170101 «Харчові технології та інженерія» спец. «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса»Камсуліна, Наталія Валеріївна
2016Технологія м'ясних продуктів функціонального призначення. Опорний конспект лекцій.Камсуліна, Наталія Валеріївна; Желєва, Тетяна Сергіївна
2015Лабораторний практикум із дисципліни "Харчові технології". Навчальний посібникБотштейн, Белла Борисівна; Гурський, Петро Васильович; Дроменко, Олена Борисівна; Камсуліна, Наталія Валеріївна; Перцевой, Федір Всеволодович; Янчева, Марина Олександрівна
2017Харчові технології. Методичні вказівки до виконання курсового проекту для студентів освітнього ступеня бакалавр спеціальності 181 "Харчові технології"(спеціалізація "Технології харчових продуктів тваринного походження")Камсуліна, Наталія Валеріївна; Желєва, Тетяна Сергіївна
2006Технологія продукції харчових виробництв. Навчальний посібникПерцевой, Федір Всеволодович; Камсуліна, Наталія Валеріївна; Колеснікова, Марина Борисівна; Янчева, Марина Олександрівна; Гурський, Петро Васильович; Тіщенко, Леонід Миколайович
2017Програма та методичні вказівки до виробничої практики для студентів освітнього ступеня бакалавра спеціальності 181 "Харчові технології" (спеціалізація "Технології харчових продуктів тваринного походження"Камсуліна, Наталія Валеріївна
2018Організація та виконання дипломної кваліфікаційної роботи. Методичні вказівки для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» освітнього ступеня бакалавр(спеціалізація «Технології харчових продуктів тваринного походження»)Дроменко, Олена Борисівна; Камсуліна, Наталія Валеріївна; Скуріхіна, Людмила Андрониківна
2018Технологія м’ясних продуктів функціонального призначення. Методичні вказівки до лабораторних занять і самостійної роботи для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» (спеціалізація «Технології харчових продуктів тваринного походження»)Камсуліна, Наталія Валеріївна; Желєва, Тетяна Сергіївна