Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 15 (Search time: 0.001 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2015Техніка харчових підприємств малого та середнього бізнесу. Навчальний посібникЧеревко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Бабкіна, Ірина Володимирівна; Ляшенко, Богдан Віталійович; Журавльов, Сергій Володимирович; Шевченко, Андрій Олександрович; Михайлова, Світлана Володимирівна
2017Розрахунок обладнання для механічної обробки у виробництві хлібобулочних і макаронних виробів. Методичні вказівки для виконання лабораторної роботи з дисципліни «Технологічне обладнання галузі» студентами спеціалізації «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів» (освітній ступінь бакалавр)Бабкіна, Ірина Володимирівна; Маяк, Ольга Анатоліївна; Прасол, Світлана Володимирівна; Шевченко, Андрій Олександрович
2012Нові технічні рішення в проектуванні обладнання для теплової обробки харчової сировини. У 3 ч. Ч.2. Використання електроконтактного нагрівання в процесах жарення кулінарної продукції. Монографія.Черевко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Бабкіна, Ірина Володимирівна; Шевченко, Андрій Олександрович; Дьяков, Олександр Георгійович
2016Машини для транспортування неперервної дії. Розрахунок стрічкового конвеєра. Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи, самостійного вивчення та виконання індивідуального завдання з навчальної дисципліни «Транспортне та допоміжне обладнання м’ясопереробних підприємств» для студентів, які навчаються за напрямом підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» за спеціальністю «Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса»Бабкіна, Ірина Володимирівна; Михайлова, Світлана Володимирівна; Шевченко, Андрій Олександрович
2017Технологічне обладнання основних процесів молокопереробних виробництв. Ч. 1. Обладнання для транспортування, зберігання та технологічних операцій. Методичні вказівки для самостійного вивчення курсу «Технологічне обладнання галузі» студентами спеціалізації «Технології переробки рослинної і молочної сировини для підприємств харчового бізнесу» (освітній ступінь – бакалавр)Бабкіна, Ірина Володимирівна; Прасол, Світлана Володимирівна; Шевченко, Андрій Олександрович
2016Розрахунок та конструювання обладнання малих харчових виробництв. Лабораторний практикум у 2-х ч. Частина 1. Конструювання і розрахунок основних вузлів і деталей апаратів харчової промисловості.Загорулько, Олексій Євгенович; Маяк, Ольга Анатоліївна; Шевченко, Андрій Олександрович
2016Технологічне обладнання галузі (Технології переробки рослинної і молочної сировини для підприємств харчового бізнесу).Ч. 1. Лабораторний практикум у 4-х ч.Бабкіна, Ірина Володимирівна; Загорулько, Андрій Миколайович; Михайлов, Валерій Михайлович; Михайлова, Світлана Володимирівна; Шевченко, Андрій Олександрович
2016Машини для транспортування неперервної дії. У 6 ч. Ч.1 Загальні відомості. Методичні вказівкиБабкіна, Ірина Володимирівна; Михайлов, Валерій Михайлович; Михайлова, Світлана Володимирівна; Шевченко, Андрій Олександрович
2016Гідравліка та гідропневмопривід. Частина 1. Гідростатика та гідродинаміка. Методичні вказівкиМаяк, Ольга Анатоліївна; Шевченко, Андрій Олександрович
2016Гідравліка та гідропневмопривід. Опорний конспект лекційМаяк, Ольга Анатоліївна; Шевченко, Андрій Олександрович