Поиск


Текущие фильтры:
Начать новый поиск
Добавить фильтры:

Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.


Результаты 1-8 из 8.
  • назад
  • 1
  • дальше
Найденные ресурсы:
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2016Методологія та організація наукових досліджень. Навчальний посібникСамохвалова, Ольга Володиміровна; Олійник, Світлана Георгіївна; Кравченко, Олена Іванівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
2016Проектування підприємств з основами САПР. Частина 2. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» спеціальності «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів»Артамонова, Майя Володимирівна; Степанькова, Галина В'ячеславівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
2016Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю. Методичні вказівки до виконня практичних робіт для студентів напряму підготовки 6.051701 "Харчові технології та інженерія" спец. "Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів"Кравченко, Олена Іванівна; Неклеса, Ольга Павлівна; Степанькова, Галина В'ячеславівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
2016Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю. Опорний конспект опорний конспект лекцій для студентів напряму підготовки 6.051701 "Харчові технології та інженерія" спеціальності "Технології хліба, кондитерських макаронних виробів і харчоконцентратів"Кравченко, Олена Іванівна; Неклеса, Ольга Павлівна; Степанькова, Галина В'ячеславівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
2017Методологія та організація наукових досліджень. Методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт для студентів освітнього ступеня бакалавр спеціальності 181 "Харчові технології"Гревцева, Наталія Вячеславівна; Степанькова, Галина В'ячеславівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
2014Основи наукових досліджень і технічної творчості. Навчальний посібникЛисюк, Галина Михайлівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Неміріч, Олександра Володимирівна; Дьяков, Олександр Георгійович
2015Проектування підприємств з основами САПР. Частина 1. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» спеціальності «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконценратратів»Артамонова, Майя Володимирівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Степанькова, Галина Вячеславівна
2015Контроль якості та безпека продукції галузі. Лабораторний практикум для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» спеціальності «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів»Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Гревцева, Наталія В’ячеславівна; Касабова, Катерина Рубенівна