Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 16 (Search time: 0.005 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2016Методологія та організація наукових досліджень. Навчальний посібникСамохвалова, Ольга Володиміровна; Олійник, Світлана Георгіївна; Кравченко, Олена Іванівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
2016Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю. Методичні вказівки до виконня практичних робіт для студентів напряму підготовки 6.051701 "Харчові технології та інженерія" спец. "Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів"Кравченко, Олена Іванівна; Неклеса, Ольга Павлівна; Степанькова, Галина В'ячеславівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
2016Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю. Опорний конспект опорний конспект лекцій для студентів напряму підготовки 6.051701 "Харчові технології та інженерія" спеціальності "Технології хліба, кондитерських макаронних виробів і харчоконцентратів"Кравченко, Олена Іванівна; Неклеса, Ольга Павлівна; Степанькова, Галина В'ячеславівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
2014Основи наукових досліджень і технічної творчості. Навчальний посібникЛисюк, Галина Михайлівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Неміріч, Олександра Володимирівна; Дьяков, Олександр Георгійович
2017Методологія та організація наукових досліджень. Опорний конспект лекцій для студентів освітнього ступеня бакалавр спеціальності 181 "Харчові технології"Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Кучерук, Зіновія Іванівна; Степанькова, Галина Вячеславовна
2017Методи контролю продукції харчових виробництв. Методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт для студентів освітнього ступеня бакалавр спеціальності 181 "Харчові технології"Постнова, Ольга Миколаївна; Касабова, Катерина Рубенівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Шматченко, Наталя Василівна
2012Технологічний семінар. Робочий зошит для провед. лабор. практикуму для студ. спец. "Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчконцентратів"Артамонова, Майя Володимирівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
2012Основи наукових досліджень в економіці. Методичні вказівки для виконання розрахункової роботи для студ. рівня бакалавр напр. підгот. 6.051701 "Харчові технології та інженерія"Лисюк, Галина Михайлівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
2018Використання каротинвмісної сировини в технологіях макаронних та борошняних кондитерських виробів. МонографіяГревцева, Наталія Вячеславівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Набоков, Дмитро Олександрович
2018Наукові принципи зберігання харчових продуктів. Методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт для студентів освітнього ступеня бакалавр спеціальності 181 «Харчові технології»Гревцева, Наталія Вячеславівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Касабова, Катерина Рубенівна