Поиск


Текущие фильтры:
Начать новый поиск
Добавить фильтры:

Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.


Результаты 1-7 из 7.
  • назад
  • 1
  • дальше
Найденные ресурсы:
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2006Методичні вказівки до практичних занять з дисципліни “Вступ до фаху”Янчева, Марина Олександрівна; Скуріхіна, Людмила Андріївна; Гринченко, Наталя Геннадіївна
2015Лабораторний практикум із дисципліни "Харчові технології"Ботштейн, Белла Борисівна; Гурський, Петро Васильович; Дроменко, Олена Борисівна; Камсуліна, Наталія Валеріївна; Перцевой, Федір Всеволодович; Янчева, Марина Олександрівна
2015Технологічні аспекти виробництва напівфабрикатів м'ясних посічених заморожених із використанням емульсійних систем. Монографія.Гринченко, Ольга Олексіївна; Дроменко, Олена Борисівна; Крайнюк, Людмила Миколаївна; Потапов, Володимир Олексійович; Янчева, Марина Олександрівна
2016Наукові основи використання сухих сумішей кріостабілізуючої дії в технологіях напівфабрикатів м'ясних заморожених. МонографіяЖелєва, Тетяна Сергіївна; Янчева, Марина Олександрівна; Гринченко, Ольга Олексіївна; Погожих, Микола Іванович
2016Технологія оздоровчих харчових продуктів. Опорний конспект лекційЖелєва, Тетяна Сергіївна; Янчева, Марина Олександрівна
2015Теорія та практика використання емульгаторів ацилгліцеринної природи у технологіях м'ясних виробів. Монографія.Мурликіна, Наталя Віталіївна; Янчева, Марина Олександрівна
2016Технологія галузі. Методичні рекомендаціїБольшакова, Вікторія Анатоліївна; Янчева, Марина Олександрівна