Поиск


Текущие фильтры:
Начать новый поиск
Добавить фильтры:

Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.


Результаты 1-5 из 5.
  • назад
  • 1
  • дальше
Найденные ресурсы:
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2016Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю. Опорний конспект лекцій для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» (спеціалізація «Технології харчових продуктів тваринного походження»)Онищенко, В'ячеслав Миколайович
2016Технологія оздоровчих харчових продуктів. Опорний конспект лекційЖелєва, Тетяна Сергіївна; Янчева, Марина Олександрівна
2016Пакування харчових продуктів галузі. Конспект лекцій (скороч.) для студ. ден. та заоч. форм навч. напр. підгот. 6.051701 "Харчові технології та інженерія" спец. "Технології зберігання, консервування та переробки м'яса"Гринченко, Наталія Геннадіївна; Онищенко, В'ячеслав Миколайович
2015Технологічна експертиза безпечності харчової продукції. Опорний конспект лекцій для студентів спеціальності 7.05170112, 8.05170112 «Технології харчування» освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст, магістр денної та заочної форми навчанняКолеснікова, Марина Борисівна; Трощий, Тетяна Володимирівна
2016Інноваційний інжиніринг у ресторанному господарстві. Опорний конспект лекцій для студентів спеціальності 8.05170112 «Технології харчування» освітньо-кваліфікаційного рівня магістр денної форми навчанняГоральчук, Андрій Богданович; Нагорний, Олександр Юрійович; Котляр, Олег Володимирович