Поиск


Текущие фильтры:
Начать новый поиск
Добавить фильтры:

Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.


Результаты 1-10 из 11.
Найденные ресурсы:
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2016Технологія галузі. Методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт для студентів спеціальності 181 "Харчові технології" (спеціалізація "Технології харчових продуктів тваринного походження")Большакова, Вікторія Анатоліївна; Янчева, Марина Олександрівна
2015Лабораторний практикум із дисципліни "Харчові технології". Навчальний посібникБотштейн, Белла Борисівна; Гурський, Петро Васильович; Дроменко, Олена Борисівна; Камсуліна, Наталія Валеріївна; Перцевой, Федір Всеволодович; Янчева, Марина Олександрівна
2016Проектування підприємств з основами САПР. Частина 2. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» спеціальності «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів»Артамонова, Майя Володимирівна; Степанькова, Галина В'ячеславівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
2017Інноваційні технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів. Лабораторний практикум для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів» ступень вищої освіти–магістрСамохвалова, Ольга Володиміровна; Олійник, Світлана Георгіївна; Касабова, Катерина Рубенівна
2017Технологія галузі. Розділ "Технологія харчових концентратів". Методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт для студентів освітнього ступеня бакалавр спеціальності 181 "Харчові технології"Артамонова, Майя Володимирівна; Гревцева, Наталія Вячеславівна; Шматченко, Наталя Василівна
2017Методи контролю продукції харчових виробництв. Методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт для студентів освітнього ступеня бакалавр спеціальності 181 "Харчові технології"Постнова, Ольга Миколаївна; Касабова, Катерина Рубенівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Шматченко, Наталя Василівна
2016Гідравліка та гідропневмопривід. Частина 1. Гідростатика та гідродинаміка. Методичні вказівкиМаяк, Ольга Анатоліївна; Шевченко, Андрій Олександрович
2014Методи контролю продукції в галузі. Частина 1. Фізичні методи дослідження продовольчої сировини і харчової продукції для студентів напряму підготовки: 6.051701  «Харчові технології та інженерія» піднапрямку «Технологія харчування». Методичні вказівкиВоронцова, Жанна Вадимівна; Пак, Андрій Олегович; Павлюк, Ігор Миколайович
2017Електротехніка та теплотехніка. Частина 2. Методичні вказівкиІштван, Єгор Олексійович; Д'яков, Олександр Георгійович; Малафаєв, Микола Тимофійович
2018Основи технології галузі. Методичні вказівки до лабораторних занять для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» СВО бакалавр денної та заочної форм навчання. Розділ 3 «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів»Касабова, Катерина Рубенівна; Гревцева, Наталія Вячеславівна; Степанькова, Галина В'ячеславівна; Шматченко, Наталя Василівна