Поиск


Текущие фильтры:
Начать новый поиск
Добавить фильтры:

Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.


Результаты 1-6 из 6.
  • назад
  • 1
  • дальше
Найденные ресурсы:
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2016Харчові технології. Частина 1. Методичні вказівкиКамсуліна, Наталія Валеріївна; Желєва, Тетяна Сергіївна
2016Теоретичні основи харчових виробництв. Методичні вказівкиГринченко, Наталія Геннадіївна; Большакова, Вікторія Анатоліївна; Желєва, Тетяна Сергіївна
2016Технологічна експертиза безпечності харчової продукції. Методичні вказівкиКолеснікова, Марина Борисівна; Трощий, Тетяна Володимирівна
2015Технологічна експертиза безпечності харчової продукції. Методичні вказівкиГринченко, Ольга Олексіївна; Колеснікова, Марина Борисівна; Трощий, Тетяна Володимирівна
2016Методичні вказівки до оформлення навчальної та навчально-методичної документаціїГринченко, Ольга Олексіївна; Чорна, Ніна Вікторівна
2016Проектування підприємств з основами САПР. Частина 2. Методичні вказівкиАртамонова, Майя Володимирівна; Степанькова, Галина В'ячеславівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна