Поиск


Текущие фильтры:
Начать новый поиск
Добавить фильтры:

Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.


Результаты 1-9 из 9.
  • назад
  • 1
  • дальше
Найденные ресурсы:
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2015Технологія олії соняшникової капсульованої та її використання у складі салатів. МонографіяКоротаєва, Євгенія Олександрівна; Неклеса, Ольга Павлівна; Нагорний, Олександр Юрійович; Гринченко, Наталя Геннадіївна
2016Технологічна експертиза безпечності харчової продукції. Методичні вказівки до лабораторних та практичних занять для студентів спеціальності 7.05170112, 8.05170112 «Технології харчування» освітньо- кваліфікаційного рівня спеціаліст, магістр денної та заочної форми навчанняКолеснікова, Марина Борисівна; Трощий, Тетяна Володимирівна
2016Електронний каталог обладнання та проектних рішень закладів ресторанного господарства для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» ступеня вищої освіти бакалавр, магістр денної та заочної форм навчанняЧорна, Ніна Вікторівна; Саєнко, Сергій Юрійович; Тормосов, Юрій Михайлович; Нечипоренко, Ірина Володимирівна; Скуріхіна, Людмила Андріївна
2015Технологічно-проектне та технічне забезпечення функціонування закладів ресторанного господарства. Методичні вказівки та тематика курсових робіт для студентів спеціальності 7.05170112, 8.05170112 «Технології харчування» освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст, магістр денної та заочної форми навчанняЧорна, Ніна Вікторівна; Саєнко, Сергій Юрійович
2016Інноваційний інжиніринг у ресторанному господарстві. Опорний конспект лекцій для студентів спеціальності 8.05170112 «Технології харчування» освітньо-кваліфікаційного рівня магістр денної форми навчанняГоральчук, Андрій Богданович; Нагорний, Олександр Юрійович; Котляр, Олег Володимирович
2011Актуальні проблеми контролю якості кулінарної продукції. МонографіяКасілова, Людмила Олексіївна; Коваленко, Валентина Олексіївна; Крайнюк, Людмила Миколаївна; Крутовий, Жорж Андрійович; Михайлов, Валерій Михайлович; Самойленко, Сергій Олексійович; Черевко, Олександр Іванович
2017Інжиніринг у ресторанному господарстві. Навч. посібник.Горєлков, Дмитро Вікторович; Дуб, Володимир Васильович; Терешкін, Олег Георгійович
2017Інжиніринг у ресторанному господарстві.Тести для студентів спеціальності 133 "Галузеве машинобудування"Дуб, Володимир Васильович
2011Основи кулінарної майстерності. Метод. вказ. для самост. роботи та тематика контр. робіт.Бреславець, Тетяна Віталіївна; Журавльов, Сергій Володимирович; Старчаєнко, Олена Тимофіївна; Терещенко, Любов Василівна