Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 14 (Search time: 0.001 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2016Проектування підприємств з основами САПР. Ч.II Розрахунок технологічного обладнання, робочої сили та площ функціональних груп приміщень у підприємствах м’ясної галузі різних типів. Методичні рекомендаціїСкуріхіна, Людмила Андроніківна; Дроменко, Олена Борисівна
2015Техніка харчових підприємств малого та середнього бізнесу. Навчальний посібникЧеревко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Бабкіна, Ірина Володимирівна; Ляшенко, Богдан Віталійович; Журавльов, Сергій Володимирович; Шевченко, Андрій Олександрович; Михайлова, Світлана Володимирівна
2013Технологічне обладнання малих харчових та переробних виробництв. У 3-х ч. Ч.3. Технологічне обладнання малих хлібопекарських і макаронних виробництв. Навч. посібник.Черевко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Бабкіна, Ірина Володимирівна; Ляшенко, Богдан Віталійович; Михайлова, Світлана Володимирівна
2015Техніка харчових підприємств малого та середнього бізнесу. Лабораторний практикумЧеревко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Бабкіна, Ірина Володимирівна; Ляшенко, Богдан Віталійович; Шевченко, Андрій Олегович; Михайлова, Світлана Володимирівна
2017Розрахунок обладнання для механічної обробки у виробництві хлібобулочних і макаронних виробів. Методичні вказівки для виконання лабораторної роботи з дисципліни «Технологічне обладнання галузі» студентами спеціалізації «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів» (освітній ступінь бакалавр)Бабкіна, Ірина Володимирівна; Маяк, Ольга Анатоліївна; Прасол, Світлана Володимирівна; Шевченко, Андрій Олександрович
2010Технологічне обладнання малих харчових та переробних виробництв. У 3-х ч. Ч.1.Технологічне обладнання малих м'ясопереробних виробництв. Навч. посібник.Михайлов, Валерій Михайлович; Бабкіна, Ірина Володимирівна; Ляшенко, Богдан Віталійович
2016Технологічне обладнання галузі (Технології переробки рослинної і молочної сировини для підприємств харчового бізнесу).Ч. 1. Лабораторний практикум у 4-х ч.Бабкіна, Ірина Володимирівна; Загорулько, Андрій Миколайович; Михайлов, Валерій Михайлович; Михайлова, Світлана Володимирівна; Шевченко, Андрій Олександрович
2015Обладнання для подрібнення.Частина 2. Розрахунок куттера. Методичні вказівкиЧеревко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Бабкіна, Ірина Володимирівна; Ляшенко, Богдан Віталійович; Михайлова, Світлана Володимирівна
2016Обладнання для формування. Частина 2. Розрахунок шприца. Методичні вказівкиЧеревко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Бабкіна, Ірина Володимирівна; Ляшенко, Богдан Віталійович; Михайлова, Світлана Володимирівна
2016Технологічне обладнання харчових виробництв та галузі. Методичні вказівкиМаяк, Ольга Анатоліївна