Поиск


Текущие фильтры:
Начать новый поиск
Добавить фильтры:

Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.


Результаты 1-8 из 8.
  • назад
  • 1
  • дальше
Найденные ресурсы:
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2016Харчові технології. Ч.1. Методичні вказівки до лабораторних занять та самостійної роботи для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 181 „Харчові технології”Камсуліна, Наталія Валеріївна; Желєва, Тетяна Сергіївна
2016Пакування харчових продуктів галузі. Конспект лекцій (скороч.) для студ. ден. та заоч. форм навч. напр. підгот. 6.051701 "Харчові технології та інженерія" спец. "Технології зберігання, консервування та переробки м'яса"Гринченко, Наталія Геннадіївна; Онищенко, В'ячеслав Миколайович
2015Технологічна експертиза безпечності харчової продукції. Опорний конспект лекцій для студентів спеціальності 7.05170112, 8.05170112 «Технології харчування» освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст, магістр денної та заочної форми навчанняКолеснікова, Марина Борисівна; Трощий, Тетяна Володимирівна
2015Технологічна експертиза безпечності харчової продукції. Методичні вказівки та тематика курсових робіт для студентів спеціальності 8.05170112 «Технології харчування» освітньо-кваліфікаційного рівня магістрГринченко, Ольга Олексіївна; Колеснікова, Марина Борисівна; Трощий, Тетяна Володимирівна
2017Пакувальні матеріали та обладнання в харчовій індустрії. Методичні вказівки для самостійної роботи студентів спеціальності 133 "Галузеве машинобудування"Дейниченко, Григорій Вікторович; Дмитревський, Дмитро В'ячеславович
2017Пакувальні матеріали та обладнання в харчовій індустрії. Опорний конспект лекційГорєлков, Дмитро Вікторович; Дейниченко, Григорій Вікторович; Дмитревський, Дмитро В'ячеславович
2018Основи технології галузі. Методичні вказівки до лабораторних занять для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» СВО бакалавр денної та заочної форм навчання. Розділ 3 «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів»Касабова, Катерина Рубенівна; Гревцева, Наталія Вячеславівна; Степанькова, Галина В'ячеславівна; Шматченко, Наталя Василівна
2018Методи контролю продукції харчових виробництв. Опорні конспекти лекцій для студентів освітнього ступеня бакалавр спеціальності 181 "Харчові технології" спеціалізації "Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів"Постнова, Ольга Миколаївна; Касабова, Катерина Рубенівна; Гревцева, Наталія Вячеславівна; Шматченко, Наталя Василівна