Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 13 (Search time: 0.001 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2016Теоретичні основи харчових виробництв. Методичні вказівки до лабораторних занять та самостійної роботи для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 181 „Харчові технології” (спеціалізація „Технологія харчових продуктів тваринного походження”)Гринченко, Наталія Геннадіївна; Большакова, Вікторія Анатоліївна; Желєва, Тетяна Сергіївна
2017Автоматизація харчових виробництв малого та середнього бізнесу. Навчальний посібникЗагорулько, Андрій Миколайович ; Загорулько, Олексій Євгенович; Кіптела, Людмила Василівна
2015Техніка харчових підприємств малого та середнього бізнесу. Навчальний посібникЧеревко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Бабкіна, Ірина Володимирівна; Ляшенко, Богдан Віталійович; Журавльов, Сергій Володимирович; Шевченко, Андрій Олександрович; Михайлова, Світлана Володимирівна
2014Реологія в процесах виробництва харчових продуктів. Навч. посібник у 2 ч. Ч.1. Класифікація та характеристика неньютонівських рідинЧеревко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Маяк, Віталій Іванович; Маяк, Ольга Анатоліївна
2014Автоматизація виробничих процесів. ПідручникЧеревко, Олександр Іванович; Кіптела, Людмила Василівна; Михайлов, Валерій Михайлович; Загорулько, Олексій Євгенович
2010Технологічне обладнання малих харчових та переробних виробництв. У 3-х ч. Ч.1.Технологічне обладнання малих м'ясопереробних виробництв. Навч. посібник.Михайлов, Валерій Михайлович; Бабкіна, Ірина Володимирівна; Ляшенко, Богдан Віталійович
2013Процеси і апарати харчових виробництв. Лабораторний практикум. Навч. посібник.Черевко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Кіптела, Людмила Василівна; Маяк, Віталій Іванович; Єфремов, Юрій Іванович; Карпенко, Людмила Костянтинівна; Бабкіна, Ірина Володимирівна; Ляшенко, Богдан Віталійович; Загорулько, Олексій Євгенович; Маяк, Ольга Анатоліївна
2016Розрахунок та конструювання обладнання малих харчових виробництв. Лабораторний практикум у 2-х ч. Частина 1. Конструювання і розрахунок основних вузлів і деталей апаратів харчової промисловості.Загорулько, Олексій Євгенович; Маяк, Ольга Анатоліївна; Шевченко, Андрій Олександрович
2015Обладнання для подрібнення.Частина 2. Розрахунок куттера. Методичні вказівкиЧеревко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Бабкіна, Ірина Володимирівна; Ляшенко, Богдан Віталійович; Михайлова, Світлана Володимирівна
2016Обладнання для формування. Частина 2. Розрахунок шприца. Методичні вказівкиЧеревко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Бабкіна, Ірина Володимирівна; Ляшенко, Богдан Віталійович; Михайлова, Світлана Володимирівна