Поиск


Текущие фильтры:
Начать новый поиск
Добавить фильтры:

Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.


Результаты 1-9 из 9.
  • назад
  • 1
  • дальше
Найденные ресурсы:
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2016Харчові технології. Частина 1. Методичні вказівкиКамсуліна, Наталія Валеріївна; Желєва, Тетяна Сергіївна
2016Технологія м'ясних продуктів функціонального призначення. Опорний конспект лекцій.Камсуліна, Наталія Валеріївна; Желєва, Тетяна Сергіївна
2015Загальні технології харчової промисловості. Збірник тестівКамсуліна, Наталія Валеріївна
2016Лабораторний практикум з дисциплін "Хімія і технологія сировини", "Фізико-хімічні та біотехнологічні основи технології галузі". Ч.1. Навчальний посібникПавлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Максимова, Надія Пилипівна
2016Лабораторний практикум з дисципліни "Технологія галузі". Навчальний посібникПавлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Максимова, Надія Пилипівна
2016Технологія галузі. Методичні рекомендаціїБольшакова, Вікторія Анатоліївна; Янчева, Марина Олександрівна
2016Основи харчових технологій. Навчальний посібникПавлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Коробець, Неллі Володимирівна; Стоєв, Сергій Степанович; Маціпура, Тетяна Сергіївна
2017Технологічний семінар. Частина І. Харчові технології переробки плодів і овочів. Навчальний посібникМаціпура, Тетяна Сергіївна; Погарська, Вікторія Вадимівна
2016Основи харчових технологій. Навчальний посібник. Ч.2Балабай, Катерина Сергіївна; Берестова, Аделіна Анатоліївна; Максимова, Надія Пилипівна; Павлюк, Вікторія Вадимівна; Юр'єва, Ольга Олексіївна