Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1801
Название: Дослідження жирнокислотного складу білковмісного напою з ядер волоського горіха
Авторы: Савчук, Юрій Юрійович
Усатюк, Світлана Іванівна
Ключевые слова: білковмісний напій
ліпіди
волоський горіх
жирнокислотний склад
Дата публикации: 2017
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Савчук, Ю.Ю. Дослідження жирнокислотного складу білковмісного напою з ядер волоського горіха / Ю.Ю. Савчук, С.І. Усатюк // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. – 2017. – Вип. 1(25). – С.381-389.
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;1(25)
Краткий осмотр (реферат): Розробка білковмісних рослинних напоїв – перспективний напрям розвитку харчової галузі. Стаття присвячена дослідженню жирнокислотного складу білковмісного напою з ядер волоського горіха з метою встановлення біологічної цінності ліпідів напою та порівняння з ліпідами волоського горіха. Визначено вміст окремих жирних кислот у напої з ядер волоського горіха та встановлено їх жирнокислотний скор.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1801
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 25. - 2017 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Сек. 4. Савчук, Усатюк.pdf402,79 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.