Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1803
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЧеревко, Олександр Іванович-
dc.contributor.authorКрутовий, Жорж Андрійович-
dc.contributor.authorЗапаренко, Ганна Володимирівна-
dc.contributor.authorЛук’янчиков, Павло Володимирович-
dc.contributor.authorБорисова, Аліна Олексіївна-
dc.date.accessioned2017-06-30T14:29:10Z-
dc.date.available2017-06-30T14:29:10Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationФільтрація раціонів одноразового споживання за критерієм збалансованості груп нутрієнтів як етап проектування систем харчування / О.І. Черевко, Ж.А. Крутовий, Г.В. Запаренко та ін.// Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. – 2017. – Вип. 1(25). – С.314-323.ru_RU
dc.identifier.issn2312-3990-
dc.identifier.urihttp://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1803-
dc.description.abstractНадано результати розрахунку показників збалансованості груп нутрієнтів 60 раціонів одноразового споживання різних видів і проаналізовано їх якість за цими показниками. Показано доцільність використання зазначених показників як критеріїв фільтрації, тобто відбору раціонів одноразового споживання для залучення до оптимізації добових раціонів.ru_RU
dc.publisherХарків: ХДУХТru_RU
dc.relation.ispartofseriesПрогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;1(25)-
dc.subjectраціони одноразового споживанняru_RU
dc.subjectдобові раціониru_RU
dc.subjectсистема харчуванняru_RU
dc.subjectпоказник збалансованості груп нутрієнтівru_RU
dc.subjectфільтрація раціонівru_RU
dc.titleФільтрація раціонів одноразового споживання за критерієм збалансованості груп нутрієнтів як етап проектування систем харчуванняru_RU
dc.typeArticleru_RU
Appears in Collections:Вип. 25. - 2017 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Сек. 4. Черевко, Крутовий, Запаренко....pdf452,33 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.