Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1803
Title: Фільтрація раціонів одноразового споживання за критерієм збалансованості груп нутрієнтів як етап проектування систем харчування
Authors: Черевко, Олександр Іванович
Крутовий, Жорж Андрійович
Запаренко, Ганна Володимирівна
Лук’янчиков, Павло Володимирович
Борисова, Аліна Олексіївна
Keywords: раціони одноразового споживання
добові раціони
система харчування
показник збалансованості груп нутрієнтів
фільтрація раціонів
Issue Date: 2017
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Фільтрація раціонів одноразового споживання за критерієм збалансованості груп нутрієнтів як етап проектування систем харчування / О.І. Черевко, Ж.А. Крутовий, Г.В. Запаренко та ін.// Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. – 2017. – Вип. 1(25). – С.314-323.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;1(25)
Abstract: Надано результати розрахунку показників збалансованості груп нутрієнтів 60 раціонів одноразового споживання різних видів і проаналізовано їх якість за цими показниками. Показано доцільність використання зазначених показників як критеріїв фільтрації, тобто відбору раціонів одноразового споживання для залучення до оптимізації добових раціонів.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1803
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 25. - 2017 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Сек. 4. Черевко, Крутовий, Запаренко....pdf452,33 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.