Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1804
Название: Іммобілізація папаїну на глюкані дріжджів Saccharomyces cerevisiae
Авторы: Черно, Наталія Кирилівна
Науменко, Кристина Ігорівна
Бордя, Давид Павлович
Ключевые слова: іммобілізація
рослинні ферменти
папаїн
β-глюкан
Дата публикации: 2017
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Черно, Н.К. Іммобілізація папаїну на глюкані дріжджів Saccharomyces cerevisiae / Н.К. Черно, К.І. Науменко, Д.П. Бордя// Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. – 2017. – Вип. 1(25). – С.323-333.
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;1(25)
Краткий осмотр (реферат): Доведено доцільність іммобілізації рослинного протеолітичного ферменту папаїну на полісахаридній матриці – β-глюкані дріжджів Saccharomyces cerevisiae. Установлено раціональні умови іммобілізації. Іммобілізований фермент характеризується підвищеною термо- та рН-стабільністю, що сприятиме реалізації технологій його виробництва та функціональних продуктів харчування з його включенням.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1804
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 25. - 2017 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Сек. 4. Черно, Науменко.pdf482,58 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.