Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1804
Title: Іммобілізація папаїну на глюкані дріжджів Saccharomyces cerevisiae
Authors: Черно, Наталія Кирилівна
Науменко, Кристина Ігорівна
Бордя, Давид Павлович
Keywords: іммобілізація
рослинні ферменти
папаїн
β-глюкан
Issue Date: 2017
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Черно, Н.К. Іммобілізація папаїну на глюкані дріжджів Saccharomyces cerevisiae / Н.К. Черно, К.І. Науменко, Д.П. Бордя// Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. – 2017. – Вип. 1(25). – С.323-333.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;1(25)
Abstract: Доведено доцільність іммобілізації рослинного протеолітичного ферменту папаїну на полісахаридній матриці – β-глюкані дріжджів Saccharomyces cerevisiae. Установлено раціональні умови іммобілізації. Іммобілізований фермент характеризується підвищеною термо- та рН-стабільністю, що сприятиме реалізації технологій його виробництва та функціональних продуктів харчування з його включенням.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1804
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 25. - 2017 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Сек. 4. Черно, Науменко.pdf482,58 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.