Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1814
Название: Маркетингові дослідження розвитку кулінарного туризму в Україні
Авторы: Білецька, Яна Олександрівна
Дюкарева, Галина Іванівна
Радченко, Людмила Олексіївна
Ключевые слова: гастрономічний туризм
кухня
продукти
харчування
Дата публикации: 2017
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Білецька Я. О. Маркетингові дослідження розвитку кулінарного туризму в Україні / Я.О. Білецька, Г.І. Дюкарева, Л.О. Радченко // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. – 2017. – Вип. 1 (25). – С.206-217.
Серия/номер: Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг;1(25)
Краткий осмотр (реферат): Досліджено розвиток кулінарного туризму, проаналізовано сегмент українських туристів, які скористалися послугами туристичних фірм. Визначено регіони України, які найчастіше відвідали українці з гастрономічними турами в період 2014–2016 років. Установлено, що гастрономічні перваги мають вплив на вибір місця відпочинку.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1814
ISSN: 2312-394Х
Располагается в коллекциях:Вип. 25. - 2017 (ек.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Сек. 3. Белецкая, Дюкарева, Радченко.pdf676,57 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.