Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1814
Title: Маркетингові дослідження розвитку кулінарного туризму в Україні
Authors: Білецька, Яна Олександрівна
Дюкарева, Галина Іванівна
Радченко, Людмила Олексіївна
Keywords: гастрономічний туризм
кухня
продукти
харчування
Issue Date: 2017
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Білецька Я. О. Маркетингові дослідження розвитку кулінарного туризму в Україні / Я.О. Білецька, Г.І. Дюкарева, Л.О. Радченко // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. – 2017. – Вип. 1 (25). – С.206-217.
Series/Report no.: Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг;1(25)
Abstract: Досліджено розвиток кулінарного туризму, проаналізовано сегмент українських туристів, які скористалися послугами туристичних фірм. Визначено регіони України, які найчастіше відвідали українці з гастрономічними турами в період 2014–2016 років. Установлено, що гастрономічні перваги мають вплив на вибір місця відпочинку.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1814
ISSN: 2312-394Х
Appears in Collections:Вип. 25. - 2017 (ек.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Сек. 3. Белецкая, Дюкарева, Радченко.pdf676,57 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.