Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1822
Название: Новітні концепції розробки та вдосконалення сучасних методів зберігання харчових продуктів: соціально-гуманітарна та етична складові
Авторы: Міносян, Андрій Сергійович
Юрченко, Любов Іванівна
Варипаєв, Олексій Михайлович
Лаврук, Владислав Валерійович
Ключевые слова: корпоративна соціальна відповідальність
конс’юмеризм
ендавмент
піраміда Керолла
екологізація
детінізація
біорозкладання
Дата публикации: 2017
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Новітні концепції розробки та вдосконалення сучасних методів зберігання харчових продуктів: соціально-гуманітарна та етична складові / А.С. Міносян, Л.І. Юрченко, О.М. Варипаєв та ін. // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. – 2017. – Вип. 1 (25). – С.173-183.
Серия/номер: Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг;1(25)
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто проблематику становлення соціально-гуманітарної та етичної складових як важливих показників соціокультурного розвитку та пізнання культурної ідентичності. Проаналізовано розробку та аналіз нових підходів до зберігання та реалізації продуктів харчування в контексті соціальної відповідальності бізнесу. Доведено, що соціальна відповідальність бізнесу приводить до зростання рівня якості життя населення, соціально- економічного розвитку держави в цілому
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1822
ISSN: 2312-394Х
Располагается в коллекциях:Вип. 25. - 2017 (ек.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Сек. 3.Міносян, Юрченко, Варипаєв, Лаврук.pdf561,14 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.