Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1829
Название: Науково-теоретичні підходи до визначення поняття «конкурентоспроможність підприємства»
Авторы: Пічугіна, Тетяна Сергіївна
Забродська, Любов Давидівна
Забродська, Ганна Іванівна
Ключевые слова: конкуренція
конкурентна боротьба
конкурентоспроможність
конкурентоспроможність підприємства
Дата публикации: 2017
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Пічугіна, Т.С. Науково-теоретичні підходи до визначення поняття "конкурентоспроможність підприємства" / Т.С. Пічугіна, Л.Д. Забродська, Г.І. Забродська // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. – 2017. – Вип. 1 (25). – С.132-148.
Серия/номер: Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг;1(25)
Краткий осмотр (реферат): Проаналізовано теоретичні підходи вчених до співставлення понять «конкуренція», «конкурентоспроможність» та «конкурентоспроможність підприємства» за рівнями суб’єктів конкурентної боротьби. Проведене дослідження дозволило узагальнити дефініції конкурентоспроможності підприємства відповідно до компаративного, ресурсного, системного та поєднувального підходів до визначення цього поняття.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1829
ISSN: 2312-394X
Располагается в коллекциях:Вип. 25. - 2017 (ек.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Сек. 2. Пічугіна, Забродська, Забродська.pdf625 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.