Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1833
Название: Методичний інструментарій оцінки конкурентних переваг нової продукції
Авторы: Чорна, Марина Віталіївна
Смольнякова, Наталія Миколаївна
Волосов, Анатолій Михайлович
Ключевые слова: методика
оцінка
конкурентоспроможність
конкурентні переваги
інструментарій
функціональні напої
Дата публикации: 2017
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Чорна, М.В. Методичний інструментарій оцінки конкурентних переваг нової продукції / М.В. Чорна, Н.М. Смольнякова, А.М. Волосов // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. – 2017. – Вип. 1 (25). – С.149-158.
Серия/номер: Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг;1(25)
Краткий осмотр (реферат): Обґрунтовано застосування комплексного показника конкурентоспроможності для оцінки конкурентних переваг нової продукції. Виявлено групи, які є конкурентами нової продукції. Удосконалено методику оцінки конкурентних переваг продукції за рахунок визначення показників, що характеризують основні якісні та економічні параметри нових напоїв, і шкалу оцінювання. Здійснено оцінку конкурентних переваг та конкурентоспроможності напоїв функціонального призначення з дігідрокверцитином із застосуванням методу експертних оцінок.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1833
ISSN: 2312-394X
Располагается в коллекциях:Вип. 25. - 2017 (ек.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Сек. 2. Чорна, Смольнякова, Волосов.pdf447,44 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.