Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1863
Title: Визначення антиоксидантної ємності мармеладу та маршмелоу
Authors: Губський, Сергій Михайлович
Артамонова, Майя Володимирівна
Пілюгіна, Інна Сергіївна
Шматченко, Наталія Василіївна
Keywords: антиоксидант
кулонометрія
мармелад
маршмелоу
Issue Date: 2016
Citation: Губський С.М. Визначення антиоксидантної ємності мармеладу та маршмелоу / С.М.Губскьий, М. В. Артамонова, Н. В. Шматченко, І. С. Пілюгіна, О. Ф. Аксьонова // СХІДНО-ЄВРОПЕЙСЬКИЙ ЖУРНАЛ ПЕРЕДОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ. - 2016. - т. 4. - № 11(82). - С. 43-50.
Abstract: Методом гальваностатичної кулонометрії визначено загальну антиоксидантну ємність мармеладу желейно-фруктового та маршмелоу з рослинними добавками з яблук, айви, винограду, гарбуза, моркви, шипшини, обліпихи, суданської троянди, чорноплідної горобини, отриманих за кріогенними технологіями. На підставі розрахунків, які базуються на адитивній схемі, показано, що функціональні властивості виробів обумовлені антиоксидантними властивостями введених добавок
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1863
ISSN: 1729-3774
1729-4061
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2016_ВЕЖПТ_4_11 (82).pdf424,65 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.