Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1899
Title: Розробка теоретичної моделі одержання піноемульсій з суміші сухої жировмісної та її експериментальне підтвердження
Authors: Горальчук, Андрій Богданович
Губський, Сергій Михайлович
Терешкін, Олег Георгійович
Котляр, Олег Володимирович
Омельченко, Світлана Борисівна
Товма, Лідія Федорівна
Keywords: піноемульсія
Пікерінг-стерична стабілізація
сухі суміші
піноутворююча здатність
комплексоутворення
дестабілізація жиру
Issue Date: 2017
Citation: Горальчук А.Б. Розробка теоретичної моделі одержання піноемульсій з суміші сухої жировмісної та її експериментальне підтвердження / А.Б.Горальчук, С.М.Губскьий, О.Г.Терешкін, О.В.Котляр. С.Б.Омельченко, Л.Ф.Товма // Східно-європейський журнал передових технологій. - 2017. - т. 2. - № 10(86). - С. 12-19. - Доступ: Way of Access : DOI : 10.15587/1729-4061.2017.98322.
Abstract: Розроблено теоретичну модель Пікерінг-стеричної стабілізації структури піноемульсій з низьким вмістом жиру, одержаної із сухої суміші. Експериментально доведено, що граничне напруження зсуву піноемульсії визначається ступенем дестабілізації жирових частинок, які забезпечують Пікерінг стабілізацію піноемульсії. Реалізація комплексоутворення казеїнату натрію та капа-карагінану забезпечує стеричну стабілізацію піноемульсії за рахунок збільшення граничного напруження зсуву міжфазних адсорбційних шарів
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1899
ISBN: 978-966-405-436-9
ISSN: 1729-3774
1729-4061
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2017_ВЕЖПТ_2_10 (86).pdf1,63 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.