Навчально-методичні видання (КГРБ) Главная страница коллекции Просмотр статистики

Просмотр
Подпишитесь на эту коллекцию, чтобы ежедневно получать уведомления по электронной почте о новых добавлениях RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 1 по 20 из 47
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2017Організація та виконання курсової роботи. Методичні вказівки з курсу "Організація готельного господарства"Малюк, Людмила Петрівна; Кононенко, Тетяна Петрівна; Полстяна, Надія Володимирівна
2015Інноваційні ресторанні технології. Опорний конспект лекційМалюк, Людмила Петрівна; Балацька, Наталія Юріївна
2017Професійна етика та етикет в готельно-ресторанному бізнесі. Методичні рекомендації для самостійного вивчення дисципліни для студентів спеціальності напрямку підготовки 241 "Готельно-ресторанна справа"Варипаєва, Людмила Миронівна
2015Методичні рекомендації до самостійного вивчення дисципліни "Управління якістю послуг у ресторанному господарстві"Давидова, Оксана Юріївна
2016Практикум із проведення лабораторних занять з дисципліни "Організація обслуговування напоями": для студ. напряму підготовки 140101 "Готельно-ресторанна справа"Давидова, Оксана Юріївна; Кононенко, Тетяна Петрівна; Малюк, Людмила Петрівна; Полстяна, Надія Володимирівна
2017Управління якістю продукції та послуг у готельно-ресторанному господарстві. Методичні рекомендації до виконання індивідуальної роботиДавидова, Оксана Юріївна
2014Розрахунки виробничого циклу за різних способів поєднання операцій. Методичні вказівки для практичних занять для студентів напряму підготовки 6.050100 «Економіка підприємства»Давидова, Оксана Юріївна
2016Організація в галузі (виробництво). Методичні рекомендації до самостійного вивчення дисципліниДавидова, Оксана Юріївна
2015Раціоналізація виробничого процесу. Методичні вказівки до практичних занятьБрикова, Тетяна Миколаївна; Давидова, Оксана Юріївна; Малюк, Людмила Петрівна
2017Основи гостинності. Методичні вказівки для самостійної роботиБалацька, Наталія Юріївна
2015Інноваційні ресторанні технології. Методичні рекомендації для студентів напряму підготовки 140101 «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 8.14010101 «Готельна і ресторанна справа»Балацька, Наталія Юріївна; Малюк, Людмила Петрівна
2017Організація обслуговування на підприємствах ресторанного господарства. Методичні рекомендаціїПолстяна, Надія Володимирівна; Кононенко, Тетяна Петрівна; Давидова, Оксана Юріївна
2016Теоретичні основи організації. Візуальне супроводженняКононенко, Тетяна Петрівна
2017Організація оперативного планування виробництва в закладах ресторанного господарства. Методичні рекомендаціїДавидова, Оксана Юріївна; Малюк, Людмила Петрівна; Полстяна, Надія Володимирівна
2016Діловий та дипломатичний протокол. Методичні вказівкиКалєнік, Ксенія Володимирівна; Пивоваров, Павло Петрович
2015Проектування об'єктів готельно-ресторанного господарства. Методичні вказівкиБалацька, Наталія Юріївна; Терешкін, Олег Георгійович
2016Проектування об'єктів готельно-ресторанного господарства. Конспект лекційБалацька, Наталія Юріївна; Терешкін, Олег Георгійович
2017Робоча програма дисципліни "Інноваційні технології в туризмі"Кононенко, Тетяна Петрівна
2017Методичні рекомендації для самостійного вивчення дисципліни "Інноваційні технології в готельному господарстві"Кононенко, Тетяна Петрівна
2017Робоча програма дисципліни "Світовий туризм"Кононенко, Тетяна Петрівна
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 1 по 20 из 47