Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2146
Title: Антиоксидантна ємність мармеладу желейно-фруктового з рослинними кріодобавками
Authors: Шматченко, Наталя Василівна
Артамонова, Майя Володимирівна
Губський, Сергій Михайлович
Keywords: мармелад
антиоксидант
кулонометрія
Issue Date: 2016
Publisher: ХДУХТ
Citation: Шматченко Н.В. Антиоксидантна ємність мармеладу желейно-фруктового з рослинними кріодобавками / Н.В. Щматченко, М.В. Артамонова, С.М.Губський // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : Міжнародна науково-практична конференція, 19 травня 2016 р. : [тези у 2-х ч.] / редкол. : О. І. Черевко [та ін.]. – Харків : ХДУХТ, 2016. – Ч. 1. - С. 392-393.
Abstract: Метою дослідження було визначення антиоксидантних властивостей мармеладів желейно-фруктових , зумовлених водорозчинними антиоксидантами такими як аскорбінова кислота, поліфеноли тощо. Досліджені зразки МЖФ були виготовлені з додаванням натуральних рослинних кріодобавок в вигляді паст та порошків.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2146
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2016_05_ХДУХТ_2.pdf264,76 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.