Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2148
Title: Вплив рослинних кріодобавок на антиоксидантну ємність мармеладу та маршмелоу
Authors: Шматченко, Наталія Василіївна
Артамонова, Майя Володимирівна
Губський, Сергій Михайлович
Пілюгіна, Інна Сергіївна
Keywords: мармелад
маршмелоу
антиоксидантна активність
Issue Date: 2016
Publisher: ОНАХТ
Citation: Шматченко Н.В. Вплив рослинних кріодобавок на антиоксидантну ємність мармеладу та маршмелоу / Н.В. Шматченко, М.В. Артамонова, С.М. Губський, І.. Пілюгіна // Збірник тез доповідей Міжнародної науково-практичної конференції [«Харчові технології, хлібопродукти і комбікорми»], (Одеса, 13-17 верес. 2016 р.) / Одесь- ка нац. акад. харч. технологій. – Одеса: ОНАХТ, 2016. – С. 75-77.
Abstract: Метою дослідження було визначення бромної антиоксидантної ємності свіжої рослинної сировини, кріодобавок з неї та мармеладу і маршмелоу з їх використанням.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2148
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2016_09_ОНАПТ.pdf712,24 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.