Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2148
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorШматченко, Наталія Василіївна-
dc.contributor.authorАртамонова, Майя Володимирівна-
dc.contributor.authorГубський, Сергій Михайлович-
dc.contributor.authorПілюгіна, Інна Сергіївна-
dc.date.accessioned2017-12-10T00:03:32Z-
dc.date.available2017-12-10T00:03:32Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationШматченко Н.В. Вплив рослинних кріодобавок на антиоксидантну ємність мармеладу та маршмелоу / Н.В. Шматченко, М.В. Артамонова, С.М. Губський, І.. Пілюгіна // Збірник тез доповідей Міжнародної науково-практичної конференції [«Харчові технології, хлібопродукти і комбікорми»], (Одеса, 13-17 верес. 2016 р.) / Одесь- ка нац. акад. харч. технологій. – Одеса: ОНАХТ, 2016. – С. 75-77.ru_RU
dc.identifier.urihttp://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2148-
dc.description.abstractМетою дослідження було визначення бромної антиоксидантної ємності свіжої рослинної сировини, кріодобавок з неї та мармеладу і маршмелоу з їх використанням.ru_RU
dc.publisherОНАХТru_RU
dc.subjectмармеладru_RU
dc.subjectмаршмелоуru_RU
dc.subjectантиоксидантна активністьru_RU
dc.titleВплив рослинних кріодобавок на антиоксидантну ємність мармеладу та маршмелоуru_RU
dc.typeOtherru_RU
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2016_09_ОНАПТ.pdf712,24 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.