Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2171
Название: Формування управлінської звітності на прикладі підприємств готельно-ресторанного комплексу
Авторы: Волковська, Яна Віталіївна
Ключевые слова: управлінська звітність
підприємства готельно-ресторанного комплексу
інформаційна потреба
інформаційна картка
Дата публикации: 2017
Библиографическое описание: Волковська Я. В. Формування управлінської звітності на прикладі підприємств готельно-ресторанного комплексу / Я.В. Волковська // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. – 2017. – Вип. 2 (26). – C. 7-18.
Серия/номер: Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг;2(26);
Краткий осмотр (реферат): Визначено суть управлінської звітності. Зазначено основні етапи побудови системи управлінської звітності. Розроблено форми інформаційної картки та зведеною відомості про необхідність в інформації для прийняття рішень та запропоновано порядок їх використання на прикладі підприємств готельно-ресторанного комплексу. Визначено вимоги та принципи складання управлінської звітності
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2171
ISSN: 2312-394Х
Располагается в коллекциях:Вип. 26. - 2017 (ек.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
ек.1_1сек. Волковська.pdf354,34 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.