Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2171
Title: Формування управлінської звітності на прикладі підприємств готельно-ресторанного комплексу
Authors: Волковська, Яна Віталіївна
Keywords: управлінська звітність
підприємства готельно-ресторанного комплексу
інформаційна потреба
інформаційна картка
Issue Date: 2017
Citation: Волковська Я. В. Формування управлінської звітності на прикладі підприємств готельно-ресторанного комплексу / Я.В. Волковська // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. – 2017. – Вип. 2 (26). – C. 7-18.
Series/Report no.: Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг;2(26);
Abstract: Визначено суть управлінської звітності. Зазначено основні етапи побудови системи управлінської звітності. Розроблено форми інформаційної картки та зведеною відомості про необхідність в інформації для прийняття рішень та запропоновано порядок їх використання на прикладі підприємств готельно-ресторанного комплексу. Визначено вимоги та принципи складання управлінської звітності
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2171
ISSN: 2312-394Х
Appears in Collections:Вип. 26. - 2017 (ек.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ек.1_1сек. Волковська.pdf354,34 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.