Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2213
Название: Обґрунтування режимів зневоднення яблук під час виробництва фруктових чипсів
Авторы: Снєжкін, Юрій Федорович
Гусарова, Олена Віталіївна
Ключевые слова: яблучні чипси
тепловологісні параметри сушильного агента
ступеневе зневоднення
енергоефективність
Дата публикации: 2017
Библиографическое описание: Снєжкін Ю.Ф. Обґрунтування режимів зневоднення яблук під час виробництва фруктових чипсів / Ю.Ф. Снєжкін, О.В. Гусарова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2017. –– Вип. 2(26). – С. 55-63. 2017.
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;2(26)
Краткий осмотр (реферат): Наведено результати досліджень впливу тепловологісних параметрів сушильного агента на процес зневоднення яблук, до низької залишкової вологості під час виробництва фруктових чіпсів, обґрунтовано використання ступеневих режимів сушіння яблук. Визначений енергоефективний режим сушіння, який забезпечує скорочення енерговитрат на 10–15% та дозволяє отримувати якісний продукт із максимальним збереженням вітамінів, мінералів, корисних речовин, аромату та кольору.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2213
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 26. - 2017 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
+sec1_4.pdf264,47 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.