Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2213
Title: Обґрунтування режимів зневоднення яблук під час виробництва фруктових чипсів
Authors: Снєжкін, Юрій Федорович
Гусарова, Олена Віталіївна
Keywords: яблучні чипси
тепловологісні параметри сушильного агента
ступеневе зневоднення
енергоефективність
Issue Date: 2017
Citation: Снєжкін Ю.Ф. Обґрунтування режимів зневоднення яблук під час виробництва фруктових чипсів / Ю.Ф. Снєжкін, О.В. Гусарова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2017. –– Вип. 2(26). – С. 55-63. 2017.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;2(26)
Abstract: Наведено результати досліджень впливу тепловологісних параметрів сушильного агента на процес зневоднення яблук, до низької залишкової вологості під час виробництва фруктових чіпсів, обґрунтовано використання ступеневих режимів сушіння яблук. Визначений енергоефективний режим сушіння, який забезпечує скорочення енерговитрат на 10–15% та дозволяє отримувати якісний продукт із максимальним збереженням вітамінів, мінералів, корисних речовин, аромату та кольору.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2213
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 26. - 2017 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
+sec1_4.pdf264,47 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.